görkem mustafayı yakmış diyolla, artık seni Nilay a yapıcazMetehan'ın kollarında vücut bulurum ben yine.
görkem mustafayı yakmış diyolla, artık seni Nilay a yapıcazMetehan'ın kollarında vücut bulurum ben yine.
Yönelimim itibari ile olmaz ama senin köprüden önceki son ve tek çıkışın olabilir iyi değerlendir tam tencere kapaq olursunuz.görkem mustafayı yakmış diyolla, artık seni Nilay a yapıcaz
siz daha uyumlusunuz hem sen hep imam hatip mezunu, edepli, muhafazakar biri olduğunu söylüyorsun; ünallara sen daha çok yakışırsınYönelimim itibari ile olmaz ama senin köprüden önceki son ve tek çıkışın olabilir iyi değerlendir tam tencere kapaq olursunuz.
Söylediğim kriterlerdeyim evet. Ama o eve gelin olarak giderim yalnızca. Fatih de karşımda değil yanımda olursa olur.siz daha uyumlusunuz hem sen hep imam hatip mezunu, edepli, muhafazakar biri olduğunu söylüyorsun; ünallara sen daha çok yakışırsın
yani ayrıca karşı odanda fatik olacak
maalesef kontenjan dolmuş neyse ben Elsbeth teyzemi izlemeye gidiyorum sen de bak ağlaSöylediğim kriterlerdeyim evet. Ama o eve gelin olarak giderim yalnızca. Fatih de karşımda değil yanımda olursa olur.
O kontenjan benimle dolar yalnızca.maalesef kontenjan dolmuş neyse ben Elsbeth teyzemi izlemeye gidiyorum sen de bak ağla
kuin bee mi dedi? yoksa şeymi dedi ! neyse ya ben yanlış duydum sanırımQueen once Görkemi sonra seni yok eder inş @Dosi @Angelica @Zeyno @Royal Highness @Emre Ozansoy @cookies @Bully @MasacRE @tekin @12.Adam
Görkem=SEN
Pinko=TÜM FORUM
kuin bee mi dedi? yoksa şeymi dedi ! neyse ya ben yanlış duydum sanırım
Nilay ın üstüne düşen sütunlara üzüldüm
O kontenjan benimle dolar yalnızca.
kuin bee mi dedi? yoksa şeymi dedi ! neyse ya ben yanlış duydum sanırım
Nasıl paçoz biri
Senden paçoz olmasın.
Bunun nesini begeniyorlar anlam veremiyorum cidden
Görkem bir tek Fatik i sever demek ki Fatik eşşekler cennetini boyluyorSenden paçoz olmasın.
Görkem bir tek Fatik i sever demek ki Fatik eşşekler cennetini boyluyor
Seher olur ancak. Fatih'i çıkartamazlar.Görkem bir tek Fatik i sever demek ki Fatik eşşekler cennetini boyluyor
Bal bal, insallah
Fatik Fatih diye diye serhatın akıl sağlığı şu noktaya gelmiş ,yazıkSeher olur ancak. Fatih'i çıkartamazlar.
Fatik Fatih diye diye serhatın akıl sağlığı şu noktaya gelmiş ,yazık
Sen de inanıyor musun bu safoz'a?Cidden bir psikologa görünsün
Fatih'in kollarına koşarım ancak böyle.Fatik Fatih diye diye serhatın akıl sağlığı şu noktaya gelmiş ,yazık