görkem mustafayı yakmış diyolla, artık seni Nilay a yapıcazMetehan'ın kollarında vücut bulurum ben yine.
görkem mustafayı yakmış diyolla, artık seni Nilay a yapıcazMetehan'ın kollarında vücut bulurum ben yine.
Yönelimim itibari ile olmaz ama senin köprüden önceki son ve tek çıkışın olabilir iyi değerlendir tam tencere kapaq olursunuz.görkem mustafayı yakmış diyolla, artık seni Nilay a yapıcaz
siz daha uyumlusunuz hem sen hep imam hatip mezunu, edepli, muhafazakar biri olduğunu söylüyorsun; ünallara sen daha çok yakışırsınYönelimim itibari ile olmaz ama senin köprüden önceki son ve tek çıkışın olabilir iyi değerlendir tam tencere kapaq olursunuz.
Söylediğim kriterlerdeyim evet. Ama o eve gelin olarak giderim yalnızca. Fatih de karşımda değil yanımda olursa olur.siz daha uyumlusunuz hem sen hep imam hatip mezunu, edepli, muhafazakar biri olduğunu söylüyorsun; ünallara sen daha çok yakışırsın
yani ayrıca karşı odanda fatik olacak
maalesef kontenjan dolmuş neyse ben Elsbeth teyzemi izlemeye gidiyorum sen de bak ağlaSöylediğim kriterlerdeyim evet. Ama o eve gelin olarak giderim yalnızca. Fatih de karşımda değil yanımda olursa olur.
O kontenjan benimle dolar yalnızca.maalesef kontenjan dolmuş neyse ben Elsbeth teyzemi izlemeye gidiyorum sen de bak ağla
kuin bee mi dedi? yoksa şeymi dedi ! neyse ya ben yanlış duydum sanırımQueen once Görkemi sonra seni yok eder inş @Dosi @Angelica @Zeyno @Royal Highness @Emre Ozansoy @cookies @Bully @MasacRE @tekin @12.Adam
Görkem=SEN
Pinko=TÜM FORUM
kuin bee mi dedi? yoksa şeymi dedi ! neyse ya ben yanlış duydum sanırım
Nilay ın üstüne düşen sütunlara üzüldüm