Geldi de ne oldu? Geldikleri gibi gittiler. İcraat sıfır.Benim ziyaretime bugün 4 ecünü geldi ama![]()
Geldi de ne oldu? Geldikleri gibi gittiler. İcraat sıfır.Benim ziyaretime bugün 4 ecünü geldi ama![]()
Geldi de ne oldu? Geldikleri gibi gittiler. İcraat sıfır.![]()
Oooo sevindirici bir gelişme, iyi haberlerini bekliyoruz.Gelme sebebi birinin farklıydı da o konu bir netleṣsin anlatırım.![]()
Oooo sevindirici bir gelişme, iyi haberlerini bekliyoruz.![]()
Duygular karşılıklı canım.Seviliyorsun genç adam, sohbetini yerim. 🤗
Geldi de ne oldu? Geldikleri gibi gittiler. İcraat sıfır.![]()
bu açık sözlü kadının nesini sevmiyorlar kiGelme sebebi birinin farklıydı da o konu bir netleṣsin anlatırım.![]()
Aynı ben açık sözlülük konusunda.bu açık sözlü kadının nesini sevmiyorlar ki
74. Bölüm Fragman 2
Serhat öyle otururkene onun planlarını gerçekleştiren Kerimcan ablamı kutluyorumAynı ben açık sözlülük konusunda.![]()
Bu olay ben o masadan kalktıktan hemen sonra gerçekleşmiş anlattılar bana kudur yani.Serhat öyle otururkene onun planlarını gerçekleştiren Kerimcan ablamı kutluyorum@offensive @Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @Bully @tekin @Royal Highness @cookies @Aserat @MasacRE
Tam tersi olur o.
Teklifi alan ben olurdum.![]()
4.eş olarak da serhatı alıp takımı tamamlar bence yakında fatik Fatih75. Bölüm Fragmanı
4.eş olarak da serhatı alıp takımı tamamlar bence yakında fatik Fatih
fatikle ilgili tek küfürsüz tweet buydu o kadar seviliyor yaniDizinin iyice suyu çıkmıṣ. Yahu bu Yalı Çapkınından da beter bence.![]()
Adam bana gelsin de gerçek aşkı göstereyim ona.4.eş olarak da serhatı alıp takımı tamamlar bence yakında fatik Fatih
Çatla bunak. .ssBir @serhatt seviyor belli![]()
Bir @serhatt seviyor belli![]()
güzelliğinin nedeni belli olduAdam bana gelsin de gerçek aşkı göstereyim ona.
------
Çatla bunak. .ss
Sağol hayatım.güzelliğinin nedeni belli oldu