sana ancak 50 yıl dişi yüzü görmemiş kabileler güzel derSağol hayatım.![]()
sana ancak 50 yıl dişi yüzü görmemiş kabileler güzel derSağol hayatım.![]()
Sende onlardan birisin sanırım. Zira az önce kendi ağzınla dedin.sana ancak 50 yıl dişi yüzü görmemiş kabileler güzel der![]()
ben onu evrim hanım için dedimSende onlardan birisin sanırım. Zira az önce kendi ağzınla dedin.![]()
O benim güzelliğime denecek bir söz bulamadığı için cevap vermedi, kudurmaya devamke.ben onu evrim hanım için dedimbak alıntı yaptığım @Yakamoz-Asi üstüne alınmadı o yüzden, türkçeye senden daha hakim olduğu için sanırım
![]()
Sağol hayatım.![]()
O benim güzelliğime denecek bir söz bulamadığı için cevap vermedi, kudurmaya devamke.Bana söylediğin aşikar.
![]()
Tek başıma, evet.
seni @Çiğdem sistanın açtığı dağ bayır akıl ve ruh sağlığı evine göndermeliO benim güzelliğime denecek bir söz bulamadığı için cevap vermedi, kudurmaya devamke.Bana söylediğin aşikar.
![]()
Seni ziyaret için gelirim oraya ancak. Başka türlü yolum düşmez.seni @Çiğdem sistanın açtığı dağ bayır akıl ve ruh sağlığı evine göndermeli![]()
Pembe yi evden kovan görkem in bir sonraki hamlesiSeni ziyaret için gelirim oraya ancak. Başka türlü yolum düşmez.![]()
Fatih yüz vermeyeceği için kendi kendine yapar artık naparsa.
ayol o her isteyene açıyor kıllı göğsünü yine açarFatih yüz vermeyeceği için kendi kendine yapar artık naparsa.![]()
Çatla.ayol o her isteyene açıyor kıllı göğsünü yine açar![]()
ouuvv gııı oğlanla ne değişik fantezileri var bunların 😱Çatla.![]()
Aaa bunun nesi değişik ayol bende bir şey sandım.ouuvv gııı oğlanla ne değişik fantezileri var bunların 😱
Bugün yüzüne tokat attıran doğukan oğlan yarın başka yerlerine şaplak attırır bence ,sonu kötüAaa bunun nesi değişik ayol bende bir şey sandım.![]()
Doğukan'ım yapmaz.Bugün yüzüne tokat attıran doğukan oğlan yarın başka yerlerine şaplak attırır bence ,sonu kötü![]()
bu senin doğukanı yakalarsa sonu kötüDoğukan'ım yapmaz.![]()
Bu karta kaçmış benimki genç seviyor.bu senin doğukanı yakalarsa sonu kötü![]()
aaaa skandal nedir bu Nilay torpili .sssBu karta kaçmış benimki genç seviyor.![]()
aaaa skandal nedir bu Nilay torpili .sss