sana ancak 50 yıl dişi yüzü görmemiş kabileler güzel derSağol hayatım.
sana ancak 50 yıl dişi yüzü görmemiş kabileler güzel derSağol hayatım.
Sende onlardan birisin sanırım. Zira az önce kendi ağzınla dedin.sana ancak 50 yıl dişi yüzü görmemiş kabileler güzel der
ben onu evrim hanım için dedim bak alıntı yaptığım @Yakamoz-Asi üstüne alınmadı o yüzden, türkçeye senden daha hakim olduğu için sanırımSende onlardan birisin sanırım. Zira az önce kendi ağzınla dedin.
O benim güzelliğime denecek bir söz bulamadığı için cevap vermedi, kudurmaya devamke. Bana söylediğin aşikar.ben onu evrim hanım için dedim bak alıntı yaptığım @Yakamoz-Asi üstüne alınmadı o yüzden, türkçeye senden daha hakim olduğu için sanırım
Sağol hayatım.
O benim güzelliğime denecek bir söz bulamadığı için cevap vermedi, kudurmaya devamke. Bana söylediğin aşikar.
Tek başıma, evet.Komedinin önde gidenisiniz @xemrexxx
seni @Çiğdem sistanın açtığı dağ bayır akıl ve ruh sağlığı evine göndermeliO benim güzelliğime denecek bir söz bulamadığı için cevap vermedi, kudurmaya devamke. Bana söylediğin aşikar.
Seni ziyaret için gelirim oraya ancak. Başka türlü yolum düşmez.seni @Çiğdem sistanın açtığı dağ bayır akıl ve ruh sağlığı evine göndermeli
Komedinin önde gidenisiniz @xemrexxx
Pembe yi evden kovan görkem in bir sonraki hamlesiSeni ziyaret için gelirim oraya ancak. Başka türlü yolum düşmez.
Fatih yüz vermeyeceği için kendi kendine yapar artık naparsa.
ayol o her isteyene açıyor kıllı göğsünü yine açarFatih yüz vermeyeceği için kendi kendine yapar artık naparsa.
Çatla.ayol o her isteyene açıyor kıllı göğsünü yine açar