Geldi de ne oldu? Geldikleri gibi gittiler. İcraat sıfır.Benim ziyaretime bugün 4 ecünü geldi ama
Geldi de ne oldu? Geldikleri gibi gittiler. İcraat sıfır.Benim ziyaretime bugün 4 ecünü geldi ama
Geldi de ne oldu? Geldikleri gibi gittiler. İcraat sıfır.
Oooo sevindirici bir gelişme, iyi haberlerini bekliyoruz.Gelme sebebi birinin farklıydı da o konu bir netleṣsin anlatırım.
Oooo sevindirici bir gelişme, iyi haberlerini bekliyoruz.
Duygular karşılıklı canım.Seviliyorsun genç adam, sohbetini yerim. 🤗
Geldi de ne oldu? Geldikleri gibi gittiler. İcraat sıfır.
bu açık sözlü kadının nesini sevmiyorlar kiGelme sebebi birinin farklıydı da o konu bir netleṣsin anlatırım.
Aynı ben açık sözlülük konusunda.bu açık sözlü kadının nesini sevmiyorlar ki
74. Bölüm Fragman 2
Serhat öyle otururkene onun planlarını gerçekleştiren Kerimcan ablamı kutluyorum @offensive @Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @Bully @tekin @Royal Highness @cookies @Aserat @MasacREAynı ben açık sözlülük konusunda.
Bu olay ben o masadan kalktıktan hemen sonra gerçekleşmiş anlattılar bana kudur yani.Serhat öyle otururkene onun planlarını gerçekleştiren Kerimcan ablamı kutluyorum @offensive @Emre Ozansoy @Dosi @Angelica @Bully @tekin @Royal Highness @cookies @Aserat @MasacRE
Tam tersi olur o.
Teklifi alan ben olurdum.
4.eş olarak da serhatı alıp takımı tamamlar bence yakında fatik Fatih75. Bölüm Fragmanı
4.eş olarak da serhatı alıp takımı tamamlar bence yakında fatik Fatih
fatikle ilgili tek küfürsüz tweet buydu o kadar seviliyor yaniDizinin iyice suyu çıkmıṣ. Yahu bu Yalı Çapkınından da beter bence.
Adam bana gelsin de gerçek aşkı göstereyim ona.4.eş olarak da serhatı alıp takımı tamamlar bence yakında fatik Fatih
Çatla bunak. .ssBir @serhatt seviyor belli