Üvey anne fantezisi son buldu sanırım RTÜK korkusundan.oki o zaman heves gacısı senin fatikin namusunu kirletince söylersin o sahnelere bakarım
Üvey anne fantezisi son buldu sanırım RTÜK korkusundan.oki o zaman heves gacısı senin fatikin namusunu kirletince söylersin o sahnelere bakarım
Bu edep anlayışı seninle kapışır, çok uyumlusunuzÜvey anne fantezisi son buldu sanırım RTÜK korkusundan.
Çatla sende köşende.Bu edep anlayışı seninle kapışır, çok uyumlusunuz
Fatikten daha çok yakışmış fatik ve Nilay senin olsun bence, üçlü olsun güçlü olsunÇatla sende köşende.
Fatih benim olsun diğerleri ne yapıyorsa yapsın.Fatikten daha çok yakışmış fatik ve Nilay senin olsun bence, üçlü olsun güçlü olsun
Senin nasıl oluyor süreç hakkında detay verir misinFatih benim olsun diğerleri ne yapıyorsa yapsın.
Orası bana kalsın.Senin nasıl oluyor süreç hakkında detay verir misin
Edepsizlerin sonu tüm aldatanlar ve metreslere ibret olmalıOrası bana kalsın.
Git aldatanlara ve metreslere söyle o zaman.Edepsizlerin sonu tüm aldatanlar ve metreslere ibret olmalı
aaaaa sen değil miydin evli ya da bekar olarak fatik fatihle olmak isteyen 😱Git aldatanlara ve metreslere söyle o zaman.
Fatih ile değil Doğukan ile olmak istiyorum.aaaaa sen değil miydin evli ya da bekar olarak fatik fatihle olmak isteyen 😱
hem dizide hem gerçek hayatta önüne gelenle oluyor , çok zor bişi olmasa gerek isteğinFatih ile değil Doğukan ile olmak istiyorum.
Neyse olumlu yönden bakalım memişlerini görmüş olduk.hem dizide hem gerçek hayatta önüne gelenle oluyor , çok zor bişi olmasa gerek isteğin
veee kustukNeyse olumlu yönden bakalım memişlerini görmüş olduk.
Aynaya bakıp kusun zaar.veee kustuk
ay neyse listenin yarısı rahmetsiz @Çiğdem in parlak listesindeki herifler izleyince aklıma geldi safoz Sistan
aaa kız hesabın deşifre oldu 😱 paragöz pembe erdağ profilli Fatih aşığı biri anca sen olabilirsinAynaya bakıp kusun zaar.
Herkes Fatih'in peşinde neye şaşırıyorsun, karizmatik, yakışıklı, zengin, kaslı, akıllı, kültürlü, dindar....... daha ne olsun. Tek sen sevmiyorsun o da bu özelliklerinin hiçbiri sende yok diye.aaa kız hesabın deşifre oldu 😱 paragöz pembe erdağ profilli Fatih aşığı biri anca sen olabilirsin
kas ??? -- kıllı meme uçları mıHerkes Fatih'in peşinde neye şaşırıyorsun, karizmatik, yakışıklı, zengin, kaslı, akıllı, kültürlü, dindar....... daha ne olsun. Tek sen sevmiyorsun o da bu özelliklerinin hiçbiri sende yok diye.
Kıvama geliyor memeleri deli gibi spor yapıyor.kas ??? -- kıllı meme uçları mı
kültür beşi demiyorum Nilay seviyesinde
dindar -- eşini sürekli aldatan 😱
yakışıklılık ve karizmatiklik zaten subjektif