hayır konusu açılmadı ama açarsan konuyu unutmadan resimli olsun bakalım yıldızlar nasıl
Paylaştım buradan açmama gerek yok artık.hayır konusu açılmadı ama açarsan konuyu unutmadan resimli olsun bakalım yıldızlar nasıl)
linke çoktan tıkladım ama hayal kırıklığı konuyla resimler uyumsuzPaylaştım buradan açmama gerek yok artık.
Linke tıklarsan resimleri mevcut.
8 bilumlu dizi diye diye isminde meyve adi gecen bi dizide mi oynamis 😱 😱Assassin Banana diye bir dizide oynamış sanırım en son ama dizinin puanları batık gibi
kendiside pink lady imiş8 bilumlu dizi diye diye isminde meyve adi gecen bi dizide mi oynamis 😱 😱
Lucy gibi bişi olsaydi eyidi
Belki başka dizide yapar
Yani diyorsunki bu dizi 8 bolumluk diye bahsedilen dizi değilkendiside pink lady imişpembe kız olmuş dizide sanırımkonuk oyuncu olmuştur belkide yapımcı tanıdık diye adama torpil olsun diye diziye öylesine katılmıştır yoksa o kadar özel bir kadının ööyle sıradan bir dizide oynaması mümkün değil
8 bölümlük dizi budur sanırım mini diziymiş çünküYani diyorsunki bu dizi 8 bolumluk diye bahsedilen dizi değil
Aa pembe kız mi olmus[emoji7] [emoji7] [emoji7]
Aa8 bölümlük dizi budur sanırım mini diziymiş çünkü
mini dizi diyor cookies in bahsettiği 8 bölümlükde mini dizi değilmiydi ? birde daha yeni oynamış 2015 yapımıymış ? bu olabilir bence
Yok ya küçük bir animasyon dizisiymiş o. Seslendirme yapmış sadece. @cookies'in dediği ciddi canlı kanlı başrol oynayacağı bir proje.mini dizi diyor cookies in bahsettiği 8 bölümlükde mini dizi değilmiydi ? birde daha yeni oynamış 2015 yapımıymış ? bu olabilir bence
hitap ettiği kesim 0-5 yaş grubu sanırımYok ya küçük bir animasyon dizisiymiş o. Seslendirme yapmış sadece. @cookies'in dediği ciddi canlı kanlı başrol oynayacağı bir proje.Yok ya küçük bir animasyon dizisiymiş o. Seslendirme yapmış sadece. @cookies'in dediği ciddi canlı kanlı başrol oynayacağı bir proje.
Bak hatta dizinin ilk bölümü şurada:
Yok ya küçük bir animasyon dizisiymiş o. Seslendirme yapmış sadece. @cookies'in dediği ciddi canlı kanlı başrol oynayacağı bir proje.
Aaa töbe töbe diziye bak 😱 😱hitap ettiği kesim 0-5 yaş grubu sanırımnerdeyse scarlet hatrına izleyeceğim diyecektim) biraz daha ciddi bir animasyon olsaydı yine idare ederdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?