Kısa Kısa Yabancı Dizi Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
HBO dizisi Looking ikinci sezon sonunda iptal edildi. Özel bir bölümle olacakmış vedası...

Kişisel Görüş: Adını çok duyduğum, eleştirmenlerin sevdiği ama benim sevmeyeceğime emin olduğum bir diziydi. Sevindim iptaline. :)

8 bilumlu dizi diye diye isminde meyve adi gecen bi dizide mi oynamis 😱 😱
Lucy gibi bişi olsaydi eyidi :(
Belki başka dizide yapar :)
kendiside pink lady imiş :) pembe kız olmuş dizide sanırım :) konuk oyuncu olmuştur belkide yapımcı tanıdık diye adama torpil olsun diye diziye öylesine katılmıştır yoksa o kadar özel bir kadının ööyle sıradan bir dizide oynaması mümkün değil :)

kendiside pink lady imiş :) pembe kız olmuş dizide sanırım :) konuk oyuncu olmuştur belkide yapımcı tanıdık diye adama torpil olsun diye diziye öylesine katılmıştır yoksa o kadar özel bir kadının ööyle sıradan bir dizide oynaması mümkün değil :)
Yani diyorsunki bu dizi 8 bolumluk diye bahsedilen dizi değil :)
Aa pembe kız mi olmus[emoji7] [emoji7] [emoji7]

mini dizi diyor cookies in bahsettiği 8 bölümlükde mini dizi değilmiydi ? birde daha yeni oynamış 2015 yapımıymış ? bu olabilir bence :)
Yok ya küçük bir animasyon dizisiymiş o. Seslendirme yapmış sadece. @cookies'in dediği ciddi canlı kanlı başrol oynayacağı bir proje. :)

Bak hatta dizinin ilk bölümü şurada:

Yok ya küçük bir animasyon dizisiymiş o. Seslendirme yapmış sadece. @cookies'in dediği ciddi canlı kanlı başrol oynayacağı bir proje. :)

hitap ettiği kesim 0-5 yaş grubu sanırım :) nerdeyse scarlet hatrına izleyeceğim diyecektim :)) biraz daha ciddi bir animasyon olsaydı yine idare ederdi :)

hitap ettiği kesim 0-5 yaş grubu sanırım :) nerdeyse scarlet hatrına izleyeceğim diyecektim :)) biraz daha ciddi bir animasyon olsaydı yine idare ederdi :)
Aaa töbe töbe diziye bak 😱 😱
Scarlettin kanlı canlı dizisini bekliyoruz :)

@OzaN bafta ödüllerinin şeysi belli olmuş :)
2015 BAFTA Ödüllerinin Teknik Kategorilerinde Adaylar Belli Oldu

alıntı yapıp açmak istemedim :))