İzleyeceğimiz bir şeyle döneydi iyiydi.
Haberi görmüştüm, başka bi dizinin devamıda olsa izlerim benim için farketmez
Ben de öyle düşünüyorum.Haberi görmüştüm, başka bi dizinin devamıda olsa izlerim benim için farketmezZachary reyiz olsunda gerisi önemli değil
3-4 dakika bir şey önemli olmaması lazım ama açayım dizinin konusunu izleriz yine de.
Ben izledimde kamera arkası filan var3-4 dakika bir şey önemli olmaması lazım ama açayım dizinin konusunu izleriz yine de.
Dizinin içinden bir şey olacak değil zaten.Ben izledimde kamera arkası filan var
resurrectionu ben dizi listemden çıakrıp iptal olanlara ekledim cnm o dizinin 3.sezonu olmaz bence 🙂🙂🙂İptal olma ihtimali yüksek olanlar
Forever (ABC)
Resurrection (ABC)
Mulaney (FOX)
Red Band Society (FOX)
Constantine (NBC)
Hart of Dixie (The CW)
State of Affairs (NBC)
@xemrexxx @Çiğdem @Harunnn60 bunlar ne diyor ?)
@Çiğdem- i yine yanlış etiketlemişim
Demek oluyor ki ölmüşe çağre olmazİptal olma ihtimali yüksek olanlar
Forever (ABC)
Resurrection (ABC)
Mulaney (FOX)
Red Band Society (FOX)
Constantine (NBC)
Hart of Dixie (The CW)
State of Affairs (NBC)
@xemrexxx @Çiğdem @Harunnn60 bunlar ne diyor ?)
@Çiğdem- i yine yanlış etiketlemişim
üçününde devam etmesinden yanayımresurrectionu ben dizi listemden çıakrıp iptal olanlara ekledim cnm o dizinin 3.sezonu olmaz bence 🙂🙂🙂
ahh forever ve consntantineye yazık olucak onlara üzülüyorum
onun farklı bir ifadesi vardı bayağıda müstehcendiDemek oluyor ki ölmüşe çağre olmaz
forever son reytingten sonra atak yaptı bence constantineye göre daha avantajlı görünüyorüçününde devam etmesinden yanayımresur da maggie vardıred band ıda 5. bölüme kadar izledim sonra öyle unutmuşum arada kayboldu dizi
constantine in kanalı hangisiydi CW ye benzer bir kanaldır umarımda 1 reytingle yetinir aynı şeyi forever için düşünüyorumforever son reytingten sonra atak yaptı bence constantineye göre daha avantajlı görünüyor
🙂🙂🙂
senin kara babun burda ne diyor lo ne sayıklıyor
Senin ve @Çiğdem- dizi tutturma oranı çok düşük o yüzden tam birbirinizi bu forumda bulmuşsunuz [emoji71] [emoji73] [emoji72]üçününde devam etmesinden yanayımresur da maggie vardıred band ıda 5. bölüme kadar izledim sonra öyle unutmuşum arada kayboldu dizi
onun farklı bir ifadesi vardı bayağıda müstehcendi) nasıldı ? sevilmiş totonun davası olmaz mıydı? ona benzer bir deyimdi sanırım)
@Çiğdem- benden şanslı en azından kız azla yetinen kanalların (CW gibi ) dizilerini izliyor 0.2 reytingde alsa dizileri iptal olmuyorSenin ve @Çiğdem- dizi tutturma oranı çok düşük o yüzden tam birbirinizi bu forumda bulmuşsunuz [emoji71] [emoji73] [emoji72]
seni odasına çağiriyiconstantine in kanalı hangisiydi CW ye benzer bir kanaldır umarımda 1 reytingle yetinir aynı şeyi forever için düşünüyorum
aslında bu üçünden forever iptal olursa çok üzüleceğim diğerleri o kadarda önemli değil
senin kara babun burda ne diyor lo ne sayıklıyor
gideriz balonun üstünde zıplamayı çok severimseni odasına çağiriyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?