Kısa Kısa Yabancı Dizi Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Game Of Thrones’un merakla beklenen 5. sezonununda neler olacağı, 8 Şubat 2015’te yayınlanacak “özel bölüm”le gösterilecek.

Zachary Levi geri dönüyor :)
10923658_10206158949841822_7565950589605803497_n.jpg

@OzaN @cevaa

resurrectionu ben dizi listemden çıakrıp iptal olanlara ekledim cnm o dizinin 3.sezonu olmaz bence 🙂🙂🙂

ahh forever ve consntantineye yazık olucak onlara üzülüyorum :T
üçününde devam etmesinden yanayım :) resur da maggie vardı :) red band ıda 5. bölüme kadar izledim sonra öyle unutmuşum arada kayboldu dizi :)

Demek oluyor ki ölmüşe çağre olmaz :F
onun farklı bir ifadesi vardı bayağıda müstehcendi :)) nasıldı ? sevilmiş totonun davası olmaz mıydı? ona benzer bir deyimdi sanırım :))

forever son reytingten sonra atak yaptı bence constantineye göre daha avantajlı görünüyor
🙂🙂🙂
constantine in kanalı hangisiydi CW ye benzer bir kanaldır umarımda 1 reytingle yetinir aynı şeyi forever için düşünüyorum :)

aslında bu üçünden forever iptal olursa çok üzüleceğim diğerleri o kadarda önemli değil :)

senin kara babun burda ne diyor lo ne sayıklıyor :)

üçününde devam etmesinden yanayım :) resur da maggie vardı :) red band ıda 5. bölüme kadar izledim sonra öyle unutmuşum arada kayboldu dizi :)

onun farklı bir ifadesi vardı bayağıda müstehcendi :)) nasıldı ? sevilmiş totonun davası olmaz mıydı? ona benzer bir deyimdi sanırım :))
Senin ve @Çiğdem- dizi tutturma oranı çok düşük o yüzden tam birbirinizi bu forumda bulmuşsunuz [emoji71] [emoji73] [emoji72]

Senin ve @Çiğdem- dizi tutturma oranı çok düşük o yüzden tam birbirinizi bu forumda bulmuşsunuz [emoji71] [emoji73] [emoji72]
@Çiğdem- benden şanslı en azından kız azla yetinen kanalların (CW gibi ) dizilerini izliyor 0.2 reytingde alsa dizileri iptal olmuyor :)

benim kanallar çok huyu bozuk şeyler? 2 reytingle bile yetinmeyenler var :)

constantine in kanalı hangisiydi CW ye benzer bir kanaldır umarımda 1 reytingle yetinir aynı şeyi forever için düşünüyorum :)

aslında bu üçünden forever iptal olursa çok üzüleceğim diğerleri o kadarda önemli değil :)

senin kara babun burda ne diyor lo ne sayıklıyor :)
seni odasına çağiriyi:X