Kısa Kısa Yabancı Dizi Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
konusu ne bunun peki
Basroldeki kız wattpadde bi kitap yazmaya başlıyor ve kitabı okuyan herkes tarafindan seviliyor bir tek kişi dışında o kişi çok klişe yaziyorsun aşk böceği tarzi yazıyorsun gibi şeyler söylüyor ve konu gelişiyor ayrica bu kişide şiir yazıyor ve kendinden karanlik yazar olarak bahsediyor ve ayrıca profil fotosu simsiyah

Konusu super lo eğer istersen my wattpad love wattpad yazıp googleye okuyabilirsin

hımm ilgi çekici dizisi olursa izlerim ilgimi çekti konusu😉

konusu ne bunun peki
kitabı yazan kız büyük ihtimalle ilk aşklarını ilk gönül ilişkilerini kaçamaklarını falan filan yazmıştır roman olarak melissa p . gibi
)

12 Haziran da başlayacağını bende gördüm bir kaç yerde ama resmi açıklama gelmedi.

@OzaN'a soralım?
Habere rastlamadım onunla ilgili. Şimdi arattım da resmi bir kaynak bulamadım ama imdb'de yazıyorsa yanlış olma olasılığı az. Zaten benim tahminim de o araydı. En fazla 1-2 hafta oynar herhalde.

Habere rastlamadım onunla ilgili. Şimdi arattım da resmi bir kaynak bulamadım ama imdb'de yazıyorsa yanlış olma olasılığı az. Zaten benim tahminim de o araydı. En fazla 1-2 hafta oynar herhalde.
İMDb'ye güvenmek lazım. Açayım o zaman konusunu.