Alanyaspor'da Sami Uğurlu ile yollar ayrıldıSami Uğurlu istifası yükleniyor.
#ADS & #ALY
Alanyaspor'da Sami Uğurlu ile yollar ayrıldıSami Uğurlu istifası yükleniyor.
#ADS & #ALY
Alanyaspor, Joao Pereira ile anlaşma sağladı.Alanyaspor'da Sami Uğurlu ile yollar ayrıldı
Yabancı hakem gelmeliydi. En azından derbilerde bu sezon için devam etmeliydi. Bu şekilde haksızlık ortaya çıktı gibi. Tâbi bu benim fikrim. Farklı bir görüş belirtende olabilir.Ne diyorsunuz hakeme @TenTen @Gerekli24
Yabancı hakem gelmeliydi. En azından derbilerde bu sezon için devam etmeliydi. Bu şekilde haksızlık ortaya çıktı gibi. Tâbi bu benim fikrim. Farklı bir görüş belirtende olabilir.
Halil umut meler olacaktı İrlanda’da sakatlandı İrlanda Bulgaristan maçındanYabancı hakem gelmeliydi. En azından derbilerde bu sezon için devam etmeliydi. Bu şekilde haksızlık ortaya çıktı gibi. Tâbi bu benim fikrim. Farklı bir görüş belirtende olabilir.
TFF, GS - FB derbisine yabancı hakem atıyorsa,Ne diyorsunuz hakeme @TenTen @Gerekli24
Kesinlikle.. Haksızlık olmuş oluyor bu şekilde.Yabancı hakem gelmeliydi. En azından derbilerde bu sezon için devam etmeliydi. Bu şekilde haksızlık ortaya çıktı gibi.
Pek futbol konuşulacak ortam değil ama tabiki yabancı hakem gelmeliydi verilen hakem ayrı skandalNe diyorsunuz hakeme @TenTen @Gerekli24
Dursun Özbek'i bu açıklamasından dolayı tebrik ediyorum.Galatasaray Başkanı Dursun Özbek:
"Biz çeşitli defalar Beşiktaş'ın bu talebinin haklı olduğunu ve desteklediğimizi söyledik. Serdal başkanın bugün yaptığı açıklamalarının ekseriyetine imzamı atarım."