Alanyaspor'da Sami Uğurlu ile yollar ayrıldıSami Uğurlu istifası yükleniyor.
#ADS & #ALY
Alanyaspor'da Sami Uğurlu ile yollar ayrıldıSami Uğurlu istifası yükleniyor.
#ADS & #ALY
Beşiktaş, Galatasaray ile oynayacağı maça yabancı hakem talebini tekrarladı.
— Pusholder (@pusholder) March 24, 2025
Alanyaspor, Joao Pereira ile anlaşma sağladı.Alanyaspor'da Sami Uğurlu ile yollar ayrıldı
Milli Takımımızın, 2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grubu belli oldu. pic.twitter.com/SEyreaPm97
— Pusholder (@pusholder) March 23, 2025
SON DAKİKA: Beşiktaş - Galatasaray derbisinin hakemi Yasin Kol oldu. pic.twitter.com/82j8h5dlxd
— Pusholder (@pusholder) March 26, 2025
Yabancı hakem gelmeliydi. En azından derbilerde bu sezon için devam etmeliydi. Bu şekilde haksızlık ortaya çıktı gibi. Tâbi bu benim fikrim. Farklı bir görüş belirtende olabilir.Ne diyorsunuz hakeme @TenTen @Gerekli24
Yabancı hakem gelmeliydi. En azından derbilerde bu sezon için devam etmeliydi. Bu şekilde haksızlık ortaya çıktı gibi. Tâbi bu benim fikrim. Farklı bir görüş belirtende olabilir.
Halil umut meler olacaktı İrlanda’da sakatlandı İrlanda Bulgaristan maçındanYabancı hakem gelmeliydi. En azından derbilerde bu sezon için devam etmeliydi. Bu şekilde haksızlık ortaya çıktı gibi. Tâbi bu benim fikrim. Farklı bir görüş belirtende olabilir.
TFF, GS - FB derbisine yabancı hakem atıyorsa,Ne diyorsunuz hakeme @TenTen @Gerekli24
Kesinlikle.. Haksızlık olmuş oluyor bu şekilde.Yabancı hakem gelmeliydi. En azından derbilerde bu sezon için devam etmeliydi. Bu şekilde haksızlık ortaya çıktı gibi.
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, İbrahim Hacıosmanoğlu'nu istifaya davet etti:
“TFF, yerli hakem atamasıyla, ezeli rakiplerimizin oyuncağı olduğunu göstermiştir.” pic.twitter.com/yj8I22MaIF
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, İbrahim Hacıosmanoğlu'nu istifaya davet etti:
“TFF, yerli hakem atamasıyla, ezeli rakiplerimizin oyuncağı olduğunu göstermiştir.” pic.twitter.com/yj8I22MaIF
Pek futbol konuşulacak ortam değil ama tabiki yabancı hakem gelmeliydi verilen hakem ayrı skandalNe diyorsunuz hakeme @TenTen @Gerekli24
Dursun Özbek'i bu açıklamasından dolayı tebrik ediyorum.Galatasaray Başkanı Dursun Özbek:
"Biz çeşitli defalar Beşiktaş'ın bu talebinin haklı olduğunu ve desteklediğimizi söyledik. Serdal başkanın bugün yaptığı açıklamalarının ekseriyetine imzamı atarım."
Beşiktaş - Galatasaray derbisinin VAR hakemi Polonyalı Pawel Pskit oldu.
— Pusholder (@pusholder) March 29, 2025
SON DAKİKA: Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Cihan Aydın yönetecek. pic.twitter.com/aS9NFjQf8B
— Pusholder (@pusholder) March 31, 2025
Ankaragücü, Mustafa Dalcı ile yollarını ayırdı. Mesut Bakkal sezon sonuna kadar takımın başına getirildi. 😅 @Yakamoz-Asi11 Mart'ta görüselim![]()
Ankaragücü, Mustafa Dalcı ile yollarını ayırdı. Mesut Bakkal sezon sonuna kadar takımın başına getirildi. 😅 @Yakamoz-Asi
Göztepe, deplasmanda Beşiktaş’ı 3-1 yenerek Türkiye Kupası’nda yarı finale yükseldi.
— Pusholder (@pusholder) April 3, 2025
Jose Mourinho’ya 3 maç ceza verildi. pic.twitter.com/MzYxrFouRD
— Pusholder (@pusholder) April 5, 2025