TFF Yönetim Kurulu'nda Milli Takımlardan sorumlu yönetici Mecnun Otyakmaz oldu. pic.twitter.com/rdTxMnVjFY
— BC Futbol (@bcfutboll) April 22, 2025
TFF Yönetim Kurulu'nda Milli Takımlardan sorumlu yönetici Mecnun Otyakmaz oldu. pic.twitter.com/rdTxMnVjFY
— BC Futbol (@bcfutboll) April 22, 2025
Ait olduğumuz yere geri döndük! 🏆
— Gençlerbirliği SK (@kirmizikara) May 10, 2025
Gençlerbirliği’miz Süper Lig’de ❤️🖤 #KırmızıKaraGeliyor pic.twitter.com/qO4M4ZhYfT
Ülkenin önemli alt yapı oyuncularının çıktığı yer olarak aklımda. Bakalım lige nasıl bir heyecan katacak?Ait olduğumuz yere geri döndük! 🏆
— Gençlerbirliği SK (@kirmizikara) May 10, 2025
Gençlerbirliği’miz Süper Lig’de ❤️🖤 #KırmızıKaraGeliyor pic.twitter.com/qO4M4ZhYfT
İlhan Cavcavsız Gençler bana hep yarım gelir oradaki bir çok şey onun sayesindeydiÜlkenin önemli alt yapı oyuncularının çıktığı yer olarak aklımda. Bakalım lige nasıl bir heyecan katacak?![]()
Bakalım yine vardır ya gelenekleri devam eder belki.İlhan Cavcavsız Gençler bana hep yarım gelir oradaki bir çok şey onun sayesindeydi
Alexander Sorloth, La Liga tarihinde ilk 11 dakikada hattrick yapan ilk oyuncu oldu. pic.twitter.com/klIqkVUNbu
— Pusholder (@pusholder) May 10, 2025
Ankaragücü, Mustafa Dalcı ile yollarını ayırdı. Mesut Bakkal sezon sonuna kadar takımın başına getirildi. 😅 @Yakamoz-Asi
Viktor pereirayı alsın yada Jorge jesusuKocaelispor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, görevinden ayrıldığını açıkladı.