Bir Denizaltı Hikayesi’nde oynayacağı için ayrılmıştır diye düşündüm ben. Hayırlısı olsun.
Halit Özgür Sarı da ayrıldı diziden dertleri az görünmek mi? Kaldı ki aynı yapımın başka dizisinde oynayacak zaten Meriç.
Az görünmeyi sorun ettiğini nereden çıkardın mesela? Hani buna dair elinde bir şey var mı ki bu kadar kesin konuşuyorsun?Dizide genel olarak 5 dakika falan görünüyordu (böyle anlamlı bir dizide az, veya çok görünmek sorun olmamalı ama kendisi biraz sorun etmiş anlaşılan) ama ne olursa olsun Ayşe de dizinin bir rengiydi o yüzden gidişine üzüldüm. Ben bir de Doktor Hanım ikna eder diye düşünmüştüm ama kalsa bile eski haliyle devam edecekti belki herkes için en hayırlısı olmuştur. Yolu açık olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 98474Cem Karcı on Instagram: "İyi ki geçtin hayatımızdan sevgili @mericaral Kattığın her şey için sonsuz teşekkürler! Yeni maceralarda buluşmak üzere! ❤️❤️🧿🧿 @kirmizioda.dizi"
16K likes, 134 comments - cemkarciofficial on January 29, 2021: "İyi ki geçtin hayatımızdan sevgili @mericaral Kattığın her şey için sonsuz teşekkürler! Yeni maceralarda buluşmak üzere! ❤️❤️🧿🧿 @kirmizioda.dizi".www.instagram.com
Halit Özgür Sarı da ayrıldı diziden dertleri az görünmek mi? Kaldı ki aynı yapımın başka dizisinde oynayacak zaten Meriç.