Kırmızı Oda'da Sürpriz Ayrılık | TV8

Bir Denizaltı Hikayesi’nde oynayacağı için ayrılmıştır diye düşündüm ben. Hayırlısı olsun.
Dizide genel olarak 5 dakika falan görünüyordu (böyle anlamlı bir dizide az, veya çok görünmek sorun olmamalı ama kendisi biraz sorun etmiş anlaşılan) ama ne olursa olsun Ayşe de dizinin bir rengiydi o yüzden gidişine üzüldüm. Ben bir de Doktor Hanım ikna eder diye düşünmüştüm ama kalsa bile eski haliyle devam edecekti belki herkes için en hayırlısı olmuştur. Yolu açık olsun. :(

Ekli dosyayı görüntüle 98474
Az görünmeyi sorun ettiğini nereden çıkardın mesela? Hani buna dair elinde bir şey var mı ki bu kadar kesin konuşuyorsun?

Halit Özgür Sarı da ayrıldı diziden dertleri az görünmek mi? Kaldı ki aynı yapımın başka dizisinde oynayacak zaten Meriç. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Birincisi dizi o kadar da anlamlı değil, ikincisi anlamlı olsa bile sorun etmesinden daha doğal bir şey olamaz. :A Ne yani dizi anlamlı olduğu için tamam ben gözükmesem de olur mu desin, ilginç bir beklenti. :A
İşlediği konular bakımından gayet anlamlı bir dizi eğer göremiyorsan sorun sende demektir. :A Kendince haklı gerçi ama bilemiyorum Altan. :A
------

Bir Denizaltı Hikayesi’nde oynayacağı için ayrılmıştır diye düşündüm ben. Hayırlısı olsun.

Az görünmeyi sorun ettiğini nereden çıkardın mesela? Hani buna dair elinde bir şey var mı ki bu kadar kesin konuşuyorsun?

Halit Özgür Sarı da ayrıldı diziden dertleri az görünmek mi? Kaldı ki aynı yapımın başka dizisinde oynayacak zaten Meriç. :A
Evet orası gereksiz çıkış oldu. :A Boncuk'un sahnesi alt üst etti kafam yerinde değil. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
İşlediği konular bakımından gayet anlamlı bir dizi eğer göremiyorsan sorun sende demektir. :A Kendince haklı gerçi ama bilemiyorum Altan. :A
------

Evet orası gereksiz çıkış oldu. :A Boncuk'un sahnesi alt üst etti kafam yerinde değil. :A
Beter ol. :A Bu anlamsız çıkışlarına da son verirsin belki. :A

Türk medyasının kalbi, reyting uzmanı @Özgür beyciğim asılsız bir takım iddialarını yalanlamış, Meriç'ciğimin haklı veya haksız olması söz konusu değil madem iddialar gerçeği yansıtmıyor. :A

• Harika
Reactions: Özgür
İzle de sen de beter ol hala ne vakit kaybediyorsun. :A Daha önce sadece fragmanlarında oynadığım dizi diye laf sokmuş onu da gördük ayrıca. :A
İzledim bu akşam anam sağ olsun. :A

O laf sokmadı. Onu Mücbir’de Melikşah söylemişti. Arkadaşımın fragmanlarında oynadığı dizi diye. Kimden duyduysan yanlış söylemiş. :A

Öyle bir şeyi sorun ettiğini sanmıyorum ama ettiyse de haksız demem. Halit Özgür Sarı da Meriç de ayrıldı. Projenin bütünü Doktor Hanım üzerine kurulu evet ama demek ki genç isimlere vaat edilen hikaye gerçekleşmedi. :A Yani Ayşe başta onun karakterine aşık değil miydi? O çıkınca Deniz’e pasladılar, bir iki hasta da geldi ama yazmıyorlar işte oyunculara rol. :A

Neyse dediğim gibi ben Netflix projesi için çıktığını düşünüyorum. Altında başka neden aramaya gerek yok. :A

Son düzenleme:
Çok sevdiğim bir oyuncudur, son iki yanlış proje seçiminden sonra sağlam ve kaliteli bir dizide izlemek isterim. Dijitale yönelirse tadından yenmez. :)
Zaten öyle bir dizide izliyorduk sen de ön yargılarına kurban gitmesen anlardın. :A

Kıvanç ve Özge'nin Netflix dizisinde oynayacak işte. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
tam zamanında ayrılmış bakalım Kıvanç ve Özgenini dizisinde nasıl bir rol oynayacak

Zaten öyle bir dizide izliyorduk sen de ön yargılarına kurban gitmesen anlardın. :A

Kıvanç ve Özge'nin Netflix dizisinde oynayacak işte. :A
Diziyi izledim yalnız, trajediden içim kıyılınca başladım söylenmeye. :A

Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak doğru, Özge'yle bol bol selfie çektirsin de gözümüz bayram etsin en kısa sürede. :Z