RüzgarGülü
Favori Üye
Al bileti git. Gidersen 100 Euro benden sana hediyeşimdi isveçte olmak vardı
Al bileti git. Gidersen 100 Euro benden sana hediyeşimdi isveçte olmak vardı
teşekürlerAl bileti git. Gidersen 100 Euro benden sana hediye
@Dosi de gurbetçi. Ben şimdiye kadar çok nadir gördüm eli bol olani. Daha çok beklersinteşekürler
valla bu cömert teklifinden sonra @Dosi el yükseltecektir 1000 euro ya çıkaracaktır rakamı, anca kurtarır burdan göteborga 15 bin tl ye gidiyormuş uçak, birde dönüşü var 30 bin tele,.. birde 20 bin tele harcarsam 50 bin tele...
yani nerden baksan kurtarmıyor hesap mecburen dosinin el yükseltmesini bekleyeceğiz
teşekürler
valla bu cömert teklifinden sonra @Dosi el yükseltecektir 1000 euro ya çıkaracaktır rakamı, anca kurtarır burdan göteborga 15 bin tl ye gidiyormuş uçak, birde dönüşü var 30 bin tele,.. birde 20 bin tele harcarsam 50 bin tele...
yani nerden baksan kurtarmıyor hesap mecburen dosinin el yükseltmesini bekleyeceğiz
Olur, bu hafta gelirse 1100 Euro yaparız. Gelemezse 0@Dosi de gurbetçi. Ben şimdiye kadar çok nadir gördüm eli bol olani. Daha çok beklersin
Saat 20.00 ile 22.00 arası foruma girebilrn biri evden çıkamaz ki oraya nasıl gelsin hadi bende 1k vereyim zaten sonuç yokOlur, bu hafta gelirse 1100 Euro yaparız. Gelemezse 0
Onu bilmem. 1 günü yok oldu. Hakkını kaybedecek gibiSaat 20.00 ile 22.00 arası foruma girebilrn biri evden çıkamaz ki oraya nasıl gelsin hadi bende 1k vereyim zaten sonuç yok
Klasik gurbetçi sözü. Röportaj yaz %90 ı böyle konuşuyor ama ben sana inanıyorumOnu bilmem. 1 günü yok oldu. Hakkını kaybedecek gibi
Ayrıca elim boldur ama doğru yere harcama yapılması önemlidir
Demek istediğim,Klasik gurbetçi sözü. Röportaj yaz %90 ı böyle konuşuyor ama ben sana inanıyorum
Hak veriyorum zaten kimse kolay kazanmıyorDemek istediğim,
Misal para verdiğimde sen alkole bir başkası eğitime harcayacaksa sence ben kimi tercih ediyorum bu durumda?
Ayrıca niye para savurmak zorundayım?
Bu buz gibi havada biz saatlerce dışarda oluyoruz, eve döndüğümüzde kendimize vakit ayıracak kadar enerji kalmıyor ve bu şartlarda aldığım maaşımı dağıtmak zorunda değilim @Yakamoz-Asi
Siz nasıl bizi anlamıyorsanız bizde sizi anlamıyoruz
ben @Dosi ye güveniyorum 1000 dediyse yollar vazgeçmez diğer gurbetçilere asla benzemez@Dosi de gurbetçi. Ben şimdiye kadar çok nadir gördüm eli bol olani. Daha çok beklersin
kesinlikle güzel şeylere harcayacağım alkolde neyin nesi ıyy hiç sevmem bugüne kadar bir damla ağzıma sürdüğüm yoktur aldıklarımı hayır işlerine harcayacağımDemek istediğim,
Misal para verdiğimde sen alkole bir başkası eğitime harcayacaksa sence ben kimi tercih ediyorum bu durumda?
Ayrıca niye para savurmak zorundayım?
Bu buz gibi havada biz saatlerce dışarda oluyoruz, eve döndüğümüzde kendimize vakit ayıracak kadar enerji kalmıyor ve bu şartlarda aldığım maaşımı dağıtmak zorunda değilim @Yakamoz-Asi
Siz nasıl bizi anlamıyorsanız bizde sizi anlamıyoruz
öyle söz verip vazgeçmek yok paramı verin, size ayrıca özelden ibanımı yollarım oraya söz verdikleriniz kadar veya dahada fazla bişeyler atarsanız memnun olurum ve hatta mutlu olurum
Sözümüz geçerli gideceksen 100 euro bu hafta gidersen 1kben @Dosi ye güveniyorum 1000 dediyse yollar vazgeçmez diğer gurbetçilere asla benzemez
------
kesinlikle güzel şeylere harcayacağım alkolde neyin nesi ıyy hiç sevmem bugüne kadar bir damla ağzıma sürdüğüm yoktur aldıklarımı hayır işlerine harcayacağım
------
öyle söz verip vazgeçmek yok paramı verin, size ayrıca özelden ibanımı yollarım oraya söz verdikleriniz kadar veya dahada fazla bişeyler atarsanız memnun olurum ve hatta mutlu olurum