Günaydın.
Günaydın.
Artık başka hikayelere yelken açsalar olmaz mı 3 hafta bunlar3. BÖLÜM FRAGMANI
https://twitter.com/x/status/1304529137990762497
Bunlar 1-2 terapiyle çözülecek konular olmadığı için normal.Artık başka hikayelere yelken açsalar olmaz mı 3 hafta bunlar
Doğru aslında.Bunlar 1-2 terapiyle çözülecek konular olmadığı için normal.
Komik değil
Burak'la Halit ne güne duruyor be.
Diziye hevesim yoktu zaten. Teşekkürler 🤗Aşırı sıkıcı bir bölümdü Melisa Sözen dışında. İçime kasvet çöktü ve son kısımları izlemedim bile. Gerçekten biraz daha canlanmalı aşırı monoton ilerliyor.
İzliyormusun sen?Burak'la Halit ne güne duruyor be.
Ya sen en sevdiği dizi Zümrüdüanka olan birine ne bakıyorsun izle.Diziye hevesim yoktu zaten. Teşekkürler 🤗
Güzel bir dizi ama dram çekecek bünyede değilim
İzliyormusun sen?
İlk bölümde Burak pek yoktu ama
O detayı unutmuşum ama ben ilk bölüm baktım zaten evet çok iyi bir dizi ama 2 saatimi modum düşük olarak izlemek istemiyorumYa sen en sevdiği dizi Zümrüdüanka olan birine ne bakıyorsun izle.
Bu bölüm komedi sahneleri de ilkine göre daha fazlaydı bence hala bakabilirsin.O detayı unutmuşum ama ben ilk bölüm baktım zaten evet çok iyi bir dizi ama 2 saatimi modum düşük olarak izlemek istemiyorum
Bu sezondan Menajerimi Ara yeterli bana
İzliyorum ama Burak çok görünmüyor diye hevesim kaçıyor.Diziye hevesim yoktu zaten. Teşekkürler 🤗
İzliyormusun sen?
Aşırı sıkıcı bir bölümdü Melisa Sözen dışında. İçime kasvet çöktü ve son kısımları izlemedim bile. Gerçekten biraz daha canlanmalı aşırı monoton ilerliyor.
Diziye hevesim yoktu zaten. Teşekkürler 🤗
İzliyormusun sen?
Ya sen en sevdiği dizi Zümrüdüanka olan birine ne bakıyorsun izle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?