Dizinin yeni sezonunu takip edeceğim izlemeye değer bir diziDizinin müzikleri zaten kusursuz. Özellikle Seksendört'ün seslendirdiği Kal Ölene Kadar harikadır.
Dizinin yeni sezonunu takip edeceğim izlemeye değer bir diziDizinin müzikleri zaten kusursuz. Özellikle Seksendört'ün seslendirdiği Kal Ölene Kadar harikadır.
kemali çok sevdin demiİlk bölümü nihayet izledim dizinin..dizi iyi bir dizi aslında..dram tarzı sevmeme rağmen bazı sahneleri aşırı dram olarak ağır geldi..şu mesude tam sinir bozucu biri.kızının suçsuz olduğunu biliyordu ama yinede evden uzaklaştırdı yetimhane yurduna yolladı.kemal ayrı sinir bozucu.keşke diziye bu kişi olmayaydı.eylül bir anda farklı bir ortamda oldu..feride karakteri çok sağlam biri.dizi için ayrıca çok uyumlu biri olmuş..cemre nin hayatıda bir anda farklı oluyor.şu Meral de ayrı bir farklı kız.
ikinci bölümü ilk fırsatta izlerim...
@denizz19 @vadikızı ve diğer izleyen arkadaşlar
Kemal'imi ahaha yok artık yakemali çok sevdin demi
İlk bölümü nihayet izledim dizinin..dizi iyi bir dizi aslında..dram tarzı sevmeme rağmen bazı sahneleri aşırı dram olarak ağır geldi..şu mesude tam sinir bozucu biri.kızının suçsuz olduğunu biliyordu ama yinede evden uzaklaştırdı yetimhane yurduna yolladı.kemal ayrı sinir bozucu.keşke diziye bu kişi olmayaydı.eylül bir anda farklı bir ortamda oldu..feride karakteri çok sağlam biri.dizi için ayrıca çok uyumlu biri olmuş..cemre nin hayatıda bir anda farklı oluyor.şu Meral de ayrı bir farklı kız.
ikinci bölümü ilk fırsatta izlerim...
@denizz19 @vadikızı ve diğer izleyen arkadaşlar
Zamanla seviceksin biz diğer Kç ciler bu diziyi Kemalsiz düşünemiyoruzKemal'imi ahaha yok artık ya
Daha iki bölüm izledim diziyi ama çok saçma biriŞuan tekrarı var ilk bölümlerin ve Kemal 1 tane bile espri yapmıyor tam bir kötü karakter hiç sempatik değil ama sonra öyle bi turn yapıyor ki müthiş bi adam oluyor bu diziyi izleyipte Kemali sevmeyen yoktur diye düşünüyorum
Sana şu kadarını söyliyim bu dizi Kemalsiz bi hiç o olmasa hep ağlarızDaha iki bölüm izledim diziyi ama çok saçma biri
Bilmiyorum öbür bölümleri daha bakmadımSana şu kadarını söyliyim bu dizi Kemalsiz bi hiç o olmasa hep ağlarız
ilk bölümelrde sesi çok itici sonradan iyiki değişmişŞuan tekrarı var ilk bölümlerin ve Kemal 1 tane bile espri yapmıyor tam bir kötü karakter hiç sempatik değil ama sonra öyle bi turn yapıyor ki müthiş bi adam oluyor bu diziyi izleyipte Kemali sevmeyen yoktur diye düşünüyorum
Rahat bitirirsin 48 bölüm kalmış zaten. 3 ay süren var.2.Bölüm Yorum
Tıpkı Eylül gibi Cemre nin de hayatı değişti bir anda.artık oda öbür kızların yanında..öbür yandan defne ile annesi onu anında terslemeye başladı.mesudenin yaptığı ayrı bir salaklık..bölüm sonunda Eylül Kemal'i bıçakladı Serkan'da olayın içinde buna tanık oldu..işler dahada karıştı..
Bölümleri yeni sezona kadar bitirmeye çalışacağım.
@denizz19 @vadikızı @DarkLeqenD @MayısKralı izleyen tüm kişiler
Biraz ağırdan gidiyorum ama bitirmeye çalışacağım yeni sezona yetişirim sanırım bakalım artıkRahat bitirirsin 48 bölüm kalmış zaten. 3 ay süren var.