Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

Daha ilk sahneden notunu verdim ona. :A Nasıl sapık değil? Herkes karısının kızına mı sarkıyor, normal bir şey mi bu? :F

Çiğdem'i daha çok Kader'e benzettim açıkcası. :A
yok la çiğdem salak değil öyle tam tersi parlakalr konusunda gözü çok açık:A

@mrt-06 yorumun için teşekkürler :D Kemal'i seviyoruz çünkü sonraki bölümlerde bayağı bir değişim yaşayacak. :A 2.bölüm yorumlarını da ayrıntılı bekleriz. Hadi 30.bölüme yetiş bizle :F

@mrt-06 yorumun için teşekkürler :D Kemal'i seviyoruz çünkü sonraki bölümlerde bayağı bir değişim yaşayacak. :A 2.bölüm yorumlarını da ayrıntılı bekleriz. Hadi 30.bölüme yetiş bizle :F
Rica ederim ne demek. :A İlk bölümü 2 günde izledim ama dizi içine çekiyor yani o tüm dediklerim/önyargılarım kırıldı. Gayet sıcak bir dizi diyaloglar öyle yapmacık değil, oyuncuları amatör buluyordum (bir iki sahne izledim daha önce çünkü) ama gayet başarılılarmış, zaten kızların dışında yan kadro tecrübeli isimler. Size bu sezon yetişemem ben böyle geriden geriden gelirim. :A

bütün @Çiğdem- ler toplanmış :F @destere @Harunnn60 @DarkLeqenD @denizz19 @mrt-06 @cookies @vadikızı
12417721_1032475116819747_5500981296668657106_n.jpg

ne güzel resim böyle ne güzel çıkmışlar ya:D

Rica ederim ne demek. :A İlk bölümü 2 günde izledim ama dizi içine çekiyor yani o tüm dediklerim/önyargılarım kırıldı. Gayet sıcak bir dizi diyaloglar öyle yapmacık değil, oyuncuları amatör buluyordum (bir iki sahne izledim daha önce çünkü) ama gayet başarılılarmış, zaten kızların dışında yan kadro tecrübeli isimler. Size bu sezon yetişemem ben böyle geriden geriden gelirim. :A

oo sendemi başladın diziye ne güzel yaa bende bir 5 bölüm gerideyim ama
yetişeceğim inşallah bir dahakine benide etiketle yorumlarını merak ediyorum:D

ne güzel resim böyle ne güzel çıkmışlar ya:D

oo sendemi başladın diziye ne güzel yaa bende bir 5 bölüm gerideyim ama
yetişeceğim inşallah bir dahakine benide etiketle yorumlarını merak ediyorum:D
Aslında etiketlemiştim de mesajım silinince tekrar hızlıca yazdım arada kaynamış. :( Abla ben sana yetişirim o zaman, hoş dizi 30 bölüm oldu galiba ben anca yaza bitiririm. :F

İlk bölüm çok iyi açılış yaptılar zaten. Sonraki bölümlerde üstüne kata kata ilerledi. :D

1. Bölüm
Mesude sen nasıl bir annesin?!?! Bir koca uğruna kızını gidip yetimhaneye verdi. 😱 Çok üzüldüm Eylül'e, kıyamam safoz bakışlım. :T Yani gerçekten düşüncesi bile çok kötü öz annen seni elin adamı için götürüp bırakıyor. :(

Songül benim kız versiyonum gibi. Lafı tam koyuyor koydu mu tam otutturuyor. Etrafa trajedi saçıyor. :F (Kendimi de acık öveyim. :A)

Ayrıca benim anlamadığım bu Kemal'in nesini seviyorsunuz? Çok itici bir karakter, sevilecek hiçbir yanı yok. Sapık ruhlu, karaktersiz bir adam sinir oldum. :T:

Bu arada kolejde kızların okuması biraz Pis Yedili'yi hatırlattı. Pis Yedili'nin dram versiyonu. :A

Feride'yi çok beğendim tam Afet Öğretmen 2015 versiyonu, zaten İpek'ciğim sevdiğim bir oyuncudur rolüne cuk oturmuş. :bhr: Feride & Toprak daha ilk sahneden yakıştırdım harikalar. :love1:

Meral çok yollu. :F Şu Nazan mıdır nedir her yeri ayrı oynuyor fırıldak bir kadın umarım gelecek bölüm ölür. :F

Son sahnler şok etti eeeee işte hayat ne olacağı belli değil bir anda o küçük gördüğün insanlar gibi olabiliyorsun işte, Allah'ın sopası yok! Sihirli Annem'deki kadın da öldü adı Melek'ti galiba ulan şefresiz madem intihar edicen kadını ne vuruyon. Sondaki Sezoşumun Küçüğüm şarkısı da harikaydı. :T

@denizz19 @Billy Kane @Çiğdem- @Yiğitt @DarkLeqenD @cookies

:F @xemrexxx bunlar tam PLL'nin Türk versiyonu gibi;
Songül = Spencer
Meral = Hanna
Eylül = Emily
Kader = Aria
kemali ilk başlarda bende enfret ediyordum cnm ayy hatta dziden çıkmaza izlemem gibisinden düşünüyorum ama 10.bölümden sonra falan kemal karakterinin huyu suyu değişiyor ayy tabi yine sapık ama ilk bölümlerde olduğu kadar kötü değil onun yerine komik bir karaktere dönüşücek özellikle 10.bölümden sonra dizinin komedi yönünü çekmeye başlıyor :F:F:F

Aynen Zeynep dizisinden seviyorum bende bu kızı. Hatta orada o kadar baglanmistim ki su yasima kadar her dizide o kizi aramistim :A
Bende canım sıkılınca arada kanal 7 yi açıyodum zeynep vardır diyeki geçen rastladım yazındı galiba :)

Kız inşallah daha iyi yerlere gelir :)