Katılıyorum Atacan'ım.
Yok ama gömülmüş artık o ihtimal imkansız.hortlayabilir yeni dizisi tutmazsa![]()
Fena laf geldi.Katılıyorum Atacan'ım.Diziye yakışır bir ölüm sahnesi olmuş.
Neyse Kanal D'de başarılar kendisine.![]()
![]()
alison da gömülmüştüYok ama gömülmüş artık o ihtimal imkansız.Efe gibi olamaz.
Fena laf geldi.![]()
Ölümün nerde ne Zaman bulacağı belli Olmuyor Kaan efendi.Katılıyorum Atacan'ım.Diziye yakışır bir ölüm sahnesi olmuş.
Neyse Kanal D'de başarılar kendisine.![]()
![]()
Öyle tabii ama bu ölüm çok zorlama ve basit olmuş.Ölümün nerde ne Zaman bulacağı belli Olmuyor Kaan efendi.![]()
Iyy zaten soğumak için yer arıyorsunuz o yüzden izlediğin hiçbir dizi tutmuyor.Öyle tabii ama bu ölüm çok zorlama ve basit olmuş.Bu sahne yüzünden daha da soğudum diziden.
![]()
Ay söyleyene bakın bu konuda senin geçmişin de oldukça karanlık.Iyy zaten soğumak için yer arıyorsunuz o yüzden izlediğin hiçbir dizi tutmuyor.poyrazı bile düşürttün bu kıskançlık yüzünden.
![]()
Bilmem poyraza aşırı antiliğim var senin sayende.Ay söyleyene bakın bu konuda senin geçmişin de oldukça karanlık.Bu konuyu Poyraz'a nasıl bağladın onu da anlamadım.
Poyraz'ımda böyle basit ölüm sahneleri olmaz hem.![]()
bu şekilde ölmedi hacı. zaten kafasında kask var ölmeside imkansız. o sahnede ayağa kalktı biraz yürüdükten sonra dengesini kaybedip yere düştü kafasına yere vurdu o şekilde bilinci kapandı.
Yok artık nereleri benziyor, nereden tutsan elinde kalır.ay bu dizideki songülü jennifer lawrence benzetmişler ay resmen skandal serum verin bana serum@Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @DarkLeqenD @MEnes @Doğu
İzlemene sevindim.İlk bölümü nihayet izledim dizinin..dizi iyi bir dizi aslında..dram tarzı sevmeme rağmen bazı sahneleri aşırı dram olarak ağır geldi..şu mesude tam sinir bozucu biri.kızının suçsuz olduğunu biliyordu ama yinede evden uzaklaştırdı yetimhane yurduna yolladı.kemal ayrı sinir bozucu.keşke diziye bu kişi olmayaydı.eylül bir anda farklı bir ortamda oldu..feride karakteri çok sağlam biri.dizi için ayrıca çok uyumlu biri olmuş..cemre nin hayatıda bir anda farklı oluyor.şu Meral de ayrı bir farklı kız.
ikinci bölümü ilk fırsatta izlerim...
@denizz19 @vadikızı ve diğer izleyen arkadaşlar
Eminmisin her bölüm hastaneye düşmeler her bölüm bağırışmalar bu dizide değilmi Denizcimİzlemene sevindim.İlk bölümler biraz ağır drama kaçıyor zaten ama bölümler ilerledikçe komedi kısmı da açılmaya başlayacak. Dizinin ilk bölümü pek çok kişiyi çekmiştir zaten kendine çok başarılı bir ilk bölümdü.
![]()
Ne alakası var dizide sadece bu sahneler mi var? Sen de biliyorsun ki dizide birçok komedi sahnesi mevcut.Eminmisin her bölüm hastaneye düşmeler her bölüm bağırışmalar bu dizide değilmi Denizcim![]()
Yok dram aslında baya seviyorum.ama biraz fazlaydı bazı yerlerde ama tabi dizi konu olarak o kadarda olacaktır..dizinin kurgusunu anladım iyi bir işleyiş olmuş..ayrıca tam bir hayat dersi olmuş o açıdan da iyi..bazı sahnelerinde çalan jenerik müzikleri de ayrı etkileyici olmuş..İzlemene sevindim.İlk bölümler biraz ağır drama kaçıyor zaten ama bölümler ilerledikçe komedi kısmı da açılmaya başlayacak. Dizinin ilk bölümü pek çok kişiyi çekmiştir zaten kendine çok başarılı bir ilk bölümdü.
![]()
Dizinin müzikleri zaten kusursuz. Özellikle Seksendört'ün seslendirdiği Kal Ölene Kadar harikadır.Yok dram aslında baya seviyorum.ama biraz fazlaydı bazı yerlerde ama tabi dizi konu olarak o kadarda olacaktır..dizinin kurgusunu anladım iyi bir işleyiş olmuş..ayrıca tam bir hayat dersi olmuş o açıdan da iyi..bazı sahnelerinde çalan jenerik müzikleri de ayrı etkileyici olmuş..![]()