Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

Iyy zaten soğumak için yer arıyorsunuz o yüzden izlediğin hiçbir dizi tutmuyor. :A poyrazı bile düşürttün bu kıskançlık yüzünden. :D
Ay söyleyene bakın bu konuda senin geçmişin de oldukça karanlık. :F Bu konuyu Poyraz'a nasıl bağladın onu da anlamadım. :A

Poyraz'ımda böyle basit ölüm sahneleri olmaz hem. :A

Arkadaşlar ben hala anlamadım bu küheylan gibi adam bu kazayla nasıl ölüyor? :D Hadi motor uçsa neyse ama çok yavaş bir şekilde yan yatmış sadece. :F Şimdi izledim de bana çok mantıksız geldi. :D @denizz19 @Bully @xemrexxx @Yiğitt @cookies @Polat Şaşmaz @Çiğdem-

bu şekilde ölmedi hacı. zaten kafasında kask var ölmeside imkansız. o sahnede ayağa kalktı biraz yürüdükten sonra dengesini kaybedip yere düştü kafasına yere vurdu o şekilde bilinci kapandı.

Arkadaşlar 14.bölümde izlemeyi bırakmıştım ama bugün karar aldım devam edicem :)

İlk bölümü nihayet izledim dizinin..dizi iyi bir dizi aslında..dram tarzı sevmeme rağmen bazı sahneleri aşırı dram olarak ağır geldi..şu mesude tam sinir bozucu biri.kızının suçsuz olduğunu biliyordu ama yinede evden uzaklaştırdı yetimhane yurduna yolladı.kemal ayrı sinir bozucu.keşke diziye bu kişi olmayaydı.eylül bir anda farklı bir ortamda oldu..feride karakteri çok sağlam biri.dizi için ayrıca çok uyumlu biri olmuş..cemre nin hayatıda bir anda farklı oluyor.şu Meral de ayrı bir farklı kız.
ikinci bölümü ilk fırsatta izlerim...
@denizz19 @vadikızı ve diğer izleyen arkadaşlar

İlk bölümü nihayet izledim dizinin..dizi iyi bir dizi aslında..dram tarzı sevmeme rağmen bazı sahneleri aşırı dram olarak ağır geldi..şu mesude tam sinir bozucu biri.kızının suçsuz olduğunu biliyordu ama yinede evden uzaklaştırdı yetimhane yurduna yolladı.kemal ayrı sinir bozucu.keşke diziye bu kişi olmayaydı.eylül bir anda farklı bir ortamda oldu..feride karakteri çok sağlam biri.dizi için ayrıca çok uyumlu biri olmuş..cemre nin hayatıda bir anda farklı oluyor.şu Meral de ayrı bir farklı kız.
ikinci bölümü ilk fırsatta izlerim...
@denizz19 @vadikızı ve diğer izleyen arkadaşlar
İzlemene sevindim. :) İlk bölümler biraz ağır drama kaçıyor zaten ama bölümler ilerledikçe komedi kısmı da açılmaya başlayacak. Dizinin ilk bölümü pek çok kişiyi çekmiştir zaten kendine çok başarılı bir ilk bölümdü. :)

İzlemene sevindim. :) İlk bölümler biraz ağır drama kaçıyor zaten ama bölümler ilerledikçe komedi kısmı da açılmaya başlayacak. Dizinin ilk bölümü pek çok kişiyi çekmiştir zaten kendine çok başarılı bir ilk bölümdü. :)
Eminmisin her bölüm hastaneye düşmeler her bölüm bağırışmalar bu dizide değilmi Denizcim :A

Yok dram aslında baya seviyorum.ama biraz fazlaydı bazı yerlerde ama tabi dizi konu olarak o kadarda olacaktır..dizinin kurgusunu anladım iyi bir işleyiş olmuş..ayrıca tam bir hayat dersi olmuş o açıdan da iyi..bazı sahnelerinde çalan jenerik müzikleri de ayrı etkileyici olmuş..:) o açıdanda iyi:)

Yok dram aslında baya seviyorum.ama biraz fazlaydı bazı yerlerde ama tabi dizi konu olarak o kadarda olacaktır..dizinin kurgusunu anladım iyi bir işleyiş olmuş..ayrıca tam bir hayat dersi olmuş o açıdan da iyi..bazı sahnelerinde çalan jenerik müzikleri de ayrı etkileyici olmuş..:)
Dizinin müzikleri zaten kusursuz. Özellikle Seksendört'ün seslendirdiği Kal Ölene Kadar harikadır. :)