Bu bizim parlağımız değil ki.sizin dizideki parlağı gölgelemişiz @Çiğdem- çatla @vadikızı @DarkLeqenD (pis hain.ss) @GunesinOglu @cookies @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 48067
Bu bizim parlağımız değil ki.sizin dizideki parlağı gölgelemişiz @Çiğdem- çatla @vadikızı @DarkLeqenD (pis hain.ss) @GunesinOglu @cookies @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 48067
gk daki tolga işte kırgınlardaki özgür çeviki gölgelemişhangi parlağı gölgelemişiz yahu
gk daki tolga işte kırgınlardaki özgür çeviki gölgelemiş
o adam ölmedi mi hala
ıyy kemaldan nefret ediyorum ben yaa aaa hangi kız seviyormuş onu
evet @Çiğdem- o seviyodu kemali
hahaha ayy kemal sevilmezmi yaa adamcağıza iftira atıp duruyorlaren son cezaevinde kazık soktular kemale yinede banamısın demedi dışarı çıkar çıkmaz soluğu kız yurdunda aldı gece kızlara torpido sallayıp korkutuyor bıldırları )
o zaman karıştırdım sanırım sen değilde @Çiğdem- bayılıyordu kemale )
hahaha ayy kemal sevilmezmi yaa adamcağıza iftira atıp duruyorlar
içindeki totali nasıl tutuyorsun ki zatenBirden dilime Kırgın Çiçekler'in müziği dolandı saatlerdir "Yüzümü kime dönüp gülsem buradan da soğuk kalbimin yerini aldı kocaman bir oyuk...." şimdi de açtım dinliyorum. Yakında diziye başlarsam şaşırmayın. @denizz19
Galiba patladım sonunda. Durup dururken nerden aklıma geldiyse.içindeki totali nasıl tutuyorsun ki zaten
ay efsane çifte benzetmeye çalışmışlar @Çiğdem- in asker arkadaşlarını pisler .ssGaliba patladım sonunda. Durup dururken nerden aklıma geldiyse.
bak eylül bile kemalim yapmaz diyor ayolltabii tabii kesin öyledir
bak eylül bile kemalim yapmaz diyor ayoll
heer geçen hafta kanım ısınıyor diziye@mrt-06 Seksendört - Kal Ölene Kadar dinle o daha da güzel. ve bence de izle çok güzel hem drama hem komedi harmanı bir dizi. Ve tabi gençlik dizisi her şeyden önce. Ayrıca bölüm sayısı artmadan başlaman daha iyi olur.