Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

kahin misin mübarek :A kemal napıyodu yoksa onu görmezden mi geldin :A
yok kemal mesude filan fragmanda yoktu belki 2.fragman yayınlanırsa olur:Dama bu diziye daha 12 bölümdür başladım şimdi daha ilk sezonu tamamlamadan 2.sezonu rüyamda görmek baya şaşırttı ya çok şaşkınım:D

yok kemal mesude filan fragmanda yoktu belki 2.fragman yayınlanırsa olur:Dama bu diziye daha 12 bölümdür başladım şimdi daha ilk sezonu tamamlamadan 2.sezonu rüyamda görmek baya şaşırttı ya çok şaşkınım:D
en fanatiğimiz sen çıktın :A şu ana kadar hiç kimse dizinin herhangi bi fragmanını görmemişti :A

en fanatiğimiz sen çıktın :A şu ana kadar hiç kimse dizinin herhangi bi fragmanını görmemişti :A
ya sorma ya daha bende anlamadım bu nasıl iş:D ayrıca nasıl olurda daha yeni başladığım bir dizinin bu kadar detaylı yeni sezon fragmanını filan görürüm anlamış değilim ya:) farkında olmadan dizi bende baya büyük bir etki olmuş:D

Diziyi izlemiştim izlediğim bölümlerin yorumunu yapıyorum :
1 bölüm
Çok iyi bir ilk bölümdü baya güzeldi cemreye çok iyi oldu herkes yaptının cezasını çekmeli bence :Z
Kızlara para teklifiyle birlikte okutuyor sahnesi mesude ve eylül sahnesinde şahanneydi

Diziyi izlemiştim izlediğim bölümlerin yorumunu yapıyorum :
1 bölüm
Çok iyi bir ilk bölümdü baya güzeldi cemreye çok iyi oldu herkes yaptının cezasını çekmeli bence :Z
Kızlara para teklifiyle birlikte sevgili oluyor sahnesi mesude ve eylül sahnesinde muhazzamdı

2 bölüm
Biraz durgun bir bölümdü ama cemre nin kendini keseceği sahne süperdi ama cemre ye hiç acımadım o iyi oldu ona
Son sahne ve Songül ve Güney sahne si de çok iyiydi

Son düzenleme:
1 bölüm
Diziyi izlemiştim ama tüm bölümlerini değil ve 1 bölüm sahnelerini izledim muhazaam dı kızlara iftitah attıkları sahne süperdi :oley:cemreye de oh iyi oldu ama çok iyi oynadı oda:Z

Şimdi 2 bölüm sahnelerini izliycem

1 bölüm
Diziyi izlemiştim ama tüm bölümlerini değil ve 1 bölüm sahnelerini izledim muhazaam dı kızlara iftitah attıkları sahne süperdi :oley:cemreye de oh iyi oldu ama çok iyi oynadı oda:Z

Şimdi 2 bölüm sahnelerini izliycem
Aynı yorumu yukarıda da yapmıştın. Bölüm sayfasını gereksiz şekilde kirletmeyelim lütfen. :)

Oncelikle dizinin tum bolumlerini izlememis biri olurken 3 bolum gercekten sikiciydi 1 bolum sahane 2 bolum orta 3 bolum kotuydu sonu disinda 4-10 arasi bolumleri oynadiginda izlemistim 4 bolum fena degil 5-10 arasi bolum ler cook cok iyiydi ozellikle 5--6-7-10 9 da guzeldi simdi 11 bolum sahnelerini izliycem :oley::Z

11:oley: bolum un yarisini izlemistim cogunu simdi tamamladim bolum yine cok iyiydi​

12bolum sahnelerine basliyorum

Son düzenleme:
Diziyi baya özledim :D yeni sezonda cuma olursa dizi tadından yenmez. Hafta sonuna denk geliyor rahat rahat izlerim hemde reyting olarakda bence üstüne koyar o gün hem Karagül yok hemde onun kadar etkileyici senaryomuz var cumanın açık ara 1.si oluruz. Yeni sezondan beklentim büyük yeni karakterler dahil olacaktır merak ediyorum :D

12 bolum sahnelerini izledim bolum superdi enniyi bolum buydu

Diziyi baya özledim :D yeni sezonda cuma olursa dizi tadından yenmez. Hafta sonuna denk geliyor rahat rahat izlerim hemde reyting olarakda bence üstüne koyar o gün hem Karagül yok hemde onun kadar etkileyici senaryomuz var cumanın açık ara 1.si oluruz. Yeni sezondan beklentim büyük yeni karakterler dahil olacaktır merak ediyorum :D
İzliyon mu

13 bolum sahnelerini simdi izliycem biraz izlemistim o. Bolum un 1 saatini oynaōdigi zaman

Dün atvde tekrar bölümünü izledim..meralin annesinin söylediği son mektup şarkısı müthiş yorum olmuş ya çok iyiydi:)

14 bölümünü bölümü televizyon da oynadığı Zaman izlemiştim :oley:harikalude bölümdü valla bu en iyi bölümle düşüş yaşamamız üzücü her bölüm daha iyi oluyor :Z:D

15 bölümünde oynadığım Zaman'da televizyondan izlemiştim biraz durgundu ama 16 yı da biraz izlemiştim