yok kemal mesude filan fragmanda yoktu belki 2.fragman yayınlanırsa olurkahin misin mübarekkemal napıyodu yoksa onu görmezden mi geldin
![]()
yok kemal mesude filan fragmanda yoktu belki 2.fragman yayınlanırsa olurkahin misin mübarekkemal napıyodu yoksa onu görmezden mi geldin
![]()
en fanatiğimiz sen çıktınyok kemal mesude filan fragmanda yoktu belki 2.fragman yayınlanırsa olurama bu diziye daha 12 bölümdür başladım şimdi daha ilk sezonu tamamlamadan 2.sezonu rüyamda görmek baya şaşırttı ya çok şaşkınım
![]()
ya sorma ya daha bende anlamadım bu nasıl işen fanatiğimiz sen çıktınşu ana kadar hiç kimse dizinin herhangi bi fragmanını görmemişti
![]()
Ya hala şaşkınım@turkuazz güzel fragman görmüşsün bakalım doğru çıkacak mı![]()
Diziyi izlemiştim izlediğim bölümlerin yorumunu yapıyorum :
1 bölüm
Çok iyi bir ilk bölümdü baya güzeldi cemreye çok iyi oldu herkes yaptının cezasını çekmeli bence
Kızlara para teklifiyle birlikte sevgili oluyor sahnesi mesude ve eylül sahnesinde muhazzamdı
15 bölüm bitirdimdizinin tüm bölümlerini izleyememiştim şimdi yotube den 1 bölüm ihtibariyle sahneleri izliycem
Ben hepsini izleyememiştim şimdi bölümü değil sahnelerini izliycem o Zaman iş çıktı15 bölüm bitirdim![]()
Aynı yorumu yukarıda da yapmıştın. Bölüm sayfasını gereksiz şekilde kirletmeyelim lütfen.1 bölüm
Diziyi izlemiştim ama tüm bölümlerini değil ve 1 bölüm sahnelerini izledim muhazaam dı kızlara iftitah attıkları sahne süperdicemreye de oh iyi oldu ama çok iyi oynadı oda
Şimdi 2 bölüm sahnelerini izliycem
İzliyon muDiziyi baya özledimyeni sezonda cuma olursa dizi tadından yenmez. Hafta sonuna denk geliyor rahat rahat izlerim hemde reyting olarakda bence üstüne koyar o gün hem Karagül yok hemde onun kadar etkileyici senaryomuz var cumanın açık ara 1.si oluruz. Yeni sezondan beklentim büyük yeni karakterler dahil olacaktır merak ediyorum
![]()