bak songül burada sana laf atmışayy bırak @Billy Kane makyajlı güzellere aldanmaya devam etsinler benim doğal güzeliğim yeter
ayrıca @xemrexxx benden falan hoşlanmasın allah korusun hatta 😱😱😱
bak songül burada sana laf atmışayy bırak @Billy Kane makyajlı güzellere aldanmaya devam etsinler benim doğal güzeliğim yeter
ayrıca @xemrexxx benden falan hoşlanmasın allah korusun hatta 😱😱😱
ay pis kenardan lat atma .ssözeti izlerken fark ettim. kader'in intihar sahnesinde gk'de de savaş etmişti hastanenin çatısından ama montaj olduğu çok belliydi bizde gerçek bi sahne çektikleri için kutluyorum dizimi.
meral kazanmadıkı ayoll 2. olmadımı benmi birşey kaçırdımaha meral ünlü oluyor. 😛
meral kazanmadıkı ayoll 2. olmadımı benmi birşey kaçırdım
evet ama merale şarkı yarışmasını kazandığı için robortaj yapıcaklar kazanmadıkı2.oldu evetHatta kızlar dalga geçiyordu
kendi okulunda 1. olmuştu.evet ama merale şarkı yarışmasını kazandığı için robortaj yapıcaklar kazanmadıkı
@Billy Kane @GunesinOglu
onun ne önemi varkı o şarkı yarışması bile değildi şarkı yarışmasına kim katılıcak onu belirledilerkendi okulunda 1. olmuştu.
farklı okullarda 1. olan kişilerle ropörtaj yapıyorlar işte.onun ne önemi varkı o şarkı yarışması bile değildi şarkı yarışmasına kim katılıcak onu belirlediler
liseler arası yarışmayı kazananalrla robortaj yapıyoruz dediler yarışmayı kazanan olmuyormu ozaman bence senaryo hatası yaptılar
bu kızın gerçek sesimi şarkı söylediği anda youtubede yorumlar yarıya ayrılmış yarısı gerçek sesi yarısı değil diyorfarklı okullarda 1. olan kişilerle ropörtaj yapıyorlar işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?