Valla baydı beni ilk kez karşılaşıyorum sanırsam böyle bir şey ileBence reklam geliri elde etmemek adına yapılan bir hamle gibi geldi ne dersin.
@Billy Kane sen en iyisini bilirsin paşam
Valla baydı beni ilk kez karşılaşıyorum sanırsam böyle bir şey ileBence reklam geliri elde etmemek adına yapılan bir hamle gibi geldi ne dersin.
@Billy Kane sen en iyisini bilirsin paşam
Ben pek sıkılmam çünkü izlettiriyor kendiniValla baydı beni ilk kez karşılaşıyorum sanırsam böyle bir şey ile
boşanma kağıdını imzaladı salak.
Valla baydı beni ilk kez karşılaşıyorum sanırsam böyle bir şey ile
tt de 1.yiz reytingte de 1.olup nanik yapıcaz size inşallahBen pek sıkılmam çünkü izlettiriyor kendini
vurur yüze ifadesi çok safsın bitanesiAyy görmedim ben dayıyı
Gereksiz ergenler iştett de 1.yiz reytingte de 1.olup nanik yapıcaz size inşallah
Hahahahvurur yüze ifadesi çok safsın bitanesi(bunu yapmak istiyordum sonunda yaptım)
ya dayım diye serkan'ın anasıma gitmiş işte.
sizinkiler farklı sankiGereksiz ergenler işte
Yarın fark atacamsizinkiler farklı sankiay neyse #AlSel sahnesi başladısize @Çiğdem- kılıklı songül ve sen kılıklı güneyle mutluluklar hadi çüz
sıkıldın o zaman aa itiraf etti.😱Gereksiz ergenler işte
Hahahahdiyaloglara çok takılmadım
ost yok ab'yi alabilirsiniz.tt de 1.yiz reytingte de 1.olup nanik yapıcaz size inşallah
çiğdem makyaj yapsa senin hannoşundan bile güzel olur taam mı .ssay işte tüm çirkin kızlar izliyor sizin diziyi @Çiğdem- gücü işte
çarpıldın herhalde son mesajdan sonra.sssıkıldın o zaman aa itiraf etti.😱
ost yok ab'yi alabilirsiniz.
çiğdem makyaj yapsa senin hannoşundan bile güzel olur taam mı .ss
Yok sıkılmadım o ara Twitter'da yorum yapıyordum ondan işitmediksıkıldın o zaman aa itiraf etti.😱
yoo sende beğeniyorsun çikoyu bi rahat bırakmıyosun kızı.çarpıldın herhalde son mesajdan sonra.ss
Meral'in annesi geliyoryoo sende beğeniyorsun çikoyu bi rahat bırakmıyosun kızı.
izledim şimdi. meral değilmiş adı biz ona alışmıştık.Meral'in annesi geliyor
Meral hep Meral olarak kalırizledim şimdi. meral değilmiş adı biz ona alışmıştık.bu bölümü beğendim ama 17 daha olaylı geçecek gibi.
kadın zengine benziyor bu arada.Meral hep Meral olarak kalır
yoo sende beğeniyorsun çikoyu bi rahat bırakmıyosun kızı.
ay işte tüm çirkin kızlar izliyor sizin diziyi @Çiğdem- gücü işte
çarpıldın herhalde son mesajdan sonra.ss
ayy bırak @Billy Kane makyajlı güzellere aldanmaya devam etsinler benim doğal güzeliğim yetersıkıldın o zaman aa itiraf etti.😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?