nese songül adam eder onu.Ne olursa olsun onlar birlikte büyümüşler @Billy Kane![]()
nese songül adam eder onu.Ne olursa olsun onlar birlikte büyümüşler @Billy Kane![]()
Merali yanlarına aliyorlar çünkü hepsi ayni kaderin yolcusu.zaten duygusal bi yapım var dizi baya ağlattı.nefis gidiyor 2 bölümde. cemre 2 bölümdür baya etkiledi beni. okul sahneleri arka sıradakiler'i hatırlatıyor bana.
bütün karakterlerin ayrı hikayesi var hepsini çok iyi anlatıyorlar. meral ne gıcık tip ya niye aralarına alıyolarsa.
3. bölüm fragmanı der susarım. heyecanla bekliyorum pazartesiyi.
Süresi çok uzun ya gözüm korktu. Kesin sever miyim sence? @denizz19
Silah çekme, merdivenlerden itme, bıçaklama, uçurumdan atlama, yangın yani kısaca bu Total unsurları bulabilir miyim bu dizide?![]()
Deniz dizi zaten Total reytinglerinden anlaşıldığı üzere saklamaya gerek yok.@mrt-06 silah ve Bıçak var dizide hatta Taşla kafa yarıp Adam'ı öldürme bile varama bunlar total için değil gerektiği için KULLANILIYOR
![]()
İlk bölüm 2,12 reyting aldı eğer ağır total olsaydı AB grubunda 4,14 reytinge yükselmezdiDeniz dizi zaten Total reytinglerinden anlaşıldığı üzere saklamaya gerek yok.![]()
Dizi bitse de sende öylece kala kalsanİlk bölüm 2,12 reyting aldı eğer ağır total olsaydı AB grubunda 4,14 reytinge yükselmezdi![]()
Benim Vadim bitmezAyy zevksiz sende @Maskeli Fedai senin vadi bitsin önce![]()
Ama düşmesi için elimden geleni yapacam
Evet senle konuşuyor olabilir ama bende onla çok konuşuyorum@Bully için ben daha değerliyim sana mı düştü dizi izletmek mendebur![]()
@Bully nin sözü var önce benim dediğim diziyi izleyecek![]()
Benim için kapışmayın gençler ben ikinize de yeterim.@Bully için ben daha değerliyim sana mı düştü dizi izletmek mendebur![]()