nese songül adam eder onu. cemre'de gruba girdi artık. bu iyi oldu.Ne olursa olsun onlar birlikte büyümüşler @Billy Kane
nese songül adam eder onu. cemre'de gruba girdi artık. bu iyi oldu.Ne olursa olsun onlar birlikte büyümüşler @Billy Kane
Merali yanlarına aliyorlar çünkü hepsi ayni kaderin yolcusu.zaten duygusal bi yapım var dizi baya ağlattı. nefis gidiyor 2 bölümde. cemre 2 bölümdür baya etkiledi beni. okul sahneleri arka sıradakiler'i hatırlatıyor bana. bütün karakterlerin ayrı hikayesi var hepsini çok iyi anlatıyorlar. meral ne gıcık tip ya niye aralarına alıyolarsa.
3. bölüm fragmanı der susarım. heyecanla bekliyorum pazartesiyi.
Süresi çok uzun ya gözüm korktu. Kesin sever miyim sence? @denizz19
Silah çekme, merdivenlerden itme, bıçaklama, uçurumdan atlama, yangın yani kısaca bu Total unsurları bulabilir miyim bu dizide?
Deniz dizi zaten Total reytinglerinden anlaşıldığı üzere saklamaya gerek yok.@mrt-06 silah ve Bıçak var dizide hatta Taşla kafa yarıp Adam'ı öldürme bile var ama bunlar total için değil gerektiği için KULLANILIYOR
İlk bölüm 2,12 reyting aldı eğer ağır total olsaydı AB grubunda 4,14 reytinge yükselmezdiDeniz dizi zaten Total reytinglerinden anlaşıldığı üzere saklamaya gerek yok.
Dizi bitse de sende öylece kala kalsanİlk bölüm 2,12 reyting aldı eğer ağır total olsaydı AB grubunda 4,14 reytinge yükselmezdi
Benim Vadim bitmezAyy zevksiz sende @Maskeli Fedai senin vadi bitsin önce
Ama düşmesi için elimden geleni yapacamSevdaluk 2.bölümden itibaren düşmüştü @Maskeli Fedai bu artıyor
Evet senle konuşuyor olabilir ama bende onla çok konuşuyorum Foruma ilk geldiğinde konuşmuştum onla hukukumuz eskiye dayalı bizim 😎@Bully için ben daha değerliyim sana mı düştü dizi izletmek mendebur
@Bully nin sözü var önce benim dediğim diziyi izleyecek
Benim için kapışmayın gençler ben ikinize de yeterim.@Bully için ben daha değerliyim sana mı düştü dizi izletmek mendebur