Fragmani da ezberledimTakipçisiyim çok sağlam bir kadro ve sağlam bir iş. Tekrarları da çok iyi gittiği söylenebilir oldukça da fazla tekrar verildi zaten
@ozgur2113 @cookies @-KADİR-
Diziyi netten takip ederim 😉
Fragmani da ezberledimTakipçisiyim çok sağlam bir kadro ve sağlam bir iş. Tekrarları da çok iyi gittiği söylenebilir oldukça da fazla tekrar verildi zaten
@ozgur2113 @cookies @-KADİR-
Ne bileyim öyle gezerken gözüme takıldı dizi. Acaip duygusal ya.@Yakamoz-Asi aşırı ağır mı heyecan bir an eksik olmuyor sen izliyor muydun
Zirveyi aldı bu hafta dizi hem de ciddi artışlarla
Ben boşuna izleyin demiyorum Total ve AB gruplarında 2 küsür reyting artış yaşadılar ve tekrarlarıyla yarışıyor dizi Gelecek hafta daha da heyecanlı bir bölüm ki zaten 6 reytingi devirecek benceZirveyi aldı bu hafta dizi hem de ciddi artışlarla
Bende başlayınca yorumlaşırız Ailem bakıyorda ben bakmıyorumBen boşuna izleyin demiyorum Total ve AB gruplarında 2 küsür reyting artış yaşadılar ve tekrarlarıyla yarışıyor dizi Gelecek hafta daha da heyecanlı bir bölüm ki zaten 6 reytingi devirecek bence
Bekliyorum başladığın günüBende başlayınca yorumlaşırız Ailem bakıyorda ben bakmıyorum