Şimdiden böyleyse ileride neler yapar acaba. Ben böyle karakterleri çok severim zaten, özellikle hastanede kendini öne atıp ben güçlüyüm demesi ama ona rağmen yurda dönünce ağlamasına dayanadım ben çok üzüldüm.Songül aynı Asiye'nin çocuk versiyonu gibiydi @ozgur2113
Süresi tam olarak ne kadardı?İzlemelisin bence. Baya etkileyici bir iş olmuş. İlk bölümün süresi uzun ama ona rağmen sıkmadı, zaten senaristler senin dediğin gibi Kara Ekmek'in senaristleri ve yine başarılı bir iş çıkarmışlar.
2 saat 27 dakikaymış şimdi baktım.Süresi tam olarak ne kadardı?
Mont sahnesi de öyleydi. Kolejdeki aşağılayan kadroya çok gıcık oldum.Olan yine Songüle oldu The End deyince benimde ipler koptu @ozgur2113
O zaman hayatta internetten olmaz. Belki uygun bir tekrar bulup TV'den bakabilirim.2 saat 27 dakikaymış şimdi baktım.
Mont sahnesi de öyleydi. Kolejdeki aşağılayan kadroya çok gıcık oldum.
Ben yeni sezonu da düşünmek zorundayım. Yaz'ın Öyküsü de ilgimi çekti mesela, ama bunu ve onu da izlersem işler iyice çığrından çıkacak. Show'un kalite abidesi dizileri büyük ihtimalle yeni sezonu göremeyecek, bu yüzden böylesi daha iyi.Kara Ekmek'te olan heyecanın hepsi bu dizide de mevcut @Aserat bırak Ne Münasebet'i
Pazar'a alındı, ama ben genel olarak ifade etmiştim. Yani ikisini de izlersem elde 7 dizi oluyor, ipin ucunu da kaçırmak istemiyorum.Yaz'ın Öyküsü Pazar değil mi @Aserat
Onları izlersem o kadar oluyor, o yüzden izlemiyorum. Bu yaz toplam 5 dizi, sezondan da 3 dizi var sonuç olarak. Gerçi Show'un dizileri de sezona çıkamayacak gibi. Yani 5-6 dizi ile giriş yaparım sezona.7 tane dizi mi yuh @Aserat bu sezon Kiralık Aşk ve Kırgın Çiçekler şuan favorilerim başka da izlemek istemiyorum şuan için ama Pazar günü Yaz'ın Öyküsü dizisini inceleyeceğim eski sezondan 2 dizim var zaten Takip ediyorum diye izlemem mi Lazım
Diziyi sabah öğle akşam atv veriyo bende hep izliyom her sahneyi ezberledimDizi takipcileri nerde
Takipçisiyim çok sağlam bir kadro ve sağlam bir iş. Tekrarları da çok iyi gittiği söylenebilir oldukça da fazla tekrar verildi zatenDizi takipcileri nerde
İlk bölüm totalde 3,48 reyting aldı üstelik karşısında Survivor ve Paramparça sezon finali varken. Ben bu hafta en az 4 reyting garanti alır diyordum totalde. Hatta bir sürpriz bile yapıp 5 reyting seviyesine çıkabilirTakipçisiyim çok sağlam bir kadro ve sağlam bir iş. Tekrarları da çok iyi gittiği söylenebilir oldukça da fazla tekrar verildi zaten
@ozgur2113 @cookies @-KADİR-
Bende zaten o tekrarlarda kesfettim itiraf edeyim yeni bolumu bugun zannediyordun fragmani izlememe ragmen dikkat etmemisim simdi fark ettim