ayol dün salatalı tuğçeye o ka laf ettinNe olmuş?
ayol dün salatalı tuğçeye o ka laf ettinNe olmuş?
O zaten saçmaydı Kafası kaseye enlemesine sığdı Kızınayol dün salatalı tuğçeye o ka laf ettin
kızın kafası @Çiğdem- inki ka varla yo karası ayolO zaten saçmaydı Kafası kaseye enlemesine sığdı Kızın
Sen bilirsin.@denizz19 ya çok özür dilerim aldım elime kumandayı bir atv bir kanal d gittim
geldim aklım kırgın çiceklerde kaldı ama güneşin kızları ağır bastı ama bırakmıcam
netten devam edecem bakmaya yorumlaşırız demi bana kırılma
vadikızı'nda 1 haftadır değişiklik var.Sen bilirsin.
Diyebileceğim pek bir şey yok kendi zevkidir izlemek istediğini izler yanivadikızı'nda 1 haftadır değişiklik var.
vadikızı'nda 1 haftadır değişiklik var.
Paylaşılmamış henüz ya da ben görmedim.özetinin çıkması lazım @denizz19 paylaşır mısın, sana zahmet.
sitesinde vardır 2 gün sonra yeni bölüm var paylaşılması lazım. iyi bak.Paylaşılmamış henüz ya da ben görmedim.
Bu akşam paylaşılacakmış.sitesinde vardır 2 gün sonra yeni bölüm var paylaşılması lazım. iyi bak.
Hikaye yavaşlayınca okul sahnesi artarkeşke okul sahneleri artsa. koskoca 100 dakikaya tek bir okul sahnesi yazmak nedir.bölümün her dakikası olay. yarın sezonun en yüksek reytingini alırız. gk'cilerin gözünü korkutmak lazım. [emoji23]
yeni oyuncunun girmesiyle zaten okul sahneleri artacaktır. cemre ile onun sahneleri ağırlıklı okulda geçecek bence. birde aynı sınıfta olurlar gelecek bölümde. [emoji23]Hikaye yavaşlayınca okul sahnesi artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?