İyi olmuş bu teyze dizisinden kurtulduğun Gel senle beraber çukura girelimGünümü Kalitesiz Çiçekler ile tamamlamak istemiyorum.
İyi olmuş bu teyze dizisinden kurtulduğun Gel senle beraber çukura girelimGünümü Kalitesiz Çiçekler ile tamamlamak istemiyorum.
İstisnalar dışında, yerli dizi/film izlemiyorum canım.İyi olmuş bu teyze dizisinden kurtulduğun Gel senle beraber çukura girelim
Ayy artist Neymiş o istisnalar? Bende fazla izlemem ama birkaç tane izlemek iyi oluyor tavsiye ederim fazlası zarar amaİstisnalar dışında, yerli dizi/film izlemiyorum canım.
Klas adamım ben. Yeşilçam içeriyorsa izlerim, yoksa yoktur.Ayy artist Neymiş o istisnalar? Bende fazla izlemem ama birkaç tane izlemek iyi oluyor tavsiye ederim fazlası zarar ama
Onlar film, ben dizilerden bahsediyorum Herhalde 40 yıl önceki dizileri izlemiyorsundurKlas adamım ben. Yeşilçam içeriyorsa izlerim, yoksa yoktur.
Dizileri zaten hiç izlemiyorum.Onlar film, ben dizilerden bahsediyorum Herhalde 40 yıl önceki dizileri izlemiyorsundur
Çık git sayfamızdan itici.Onlar film, ben dizilerden bahsediyorum Herhalde 40 yıl önceki dizileri izlemiyorsundur
Ben hep belgesel izliyorum diyorsun yani Fularını da takıyor musun izlerken bariDizileri zaten hiç izlemiyorum.
Hep sen mi bizim sayfada takılacaksın, iade-i ziyaret yapayım dedimÇık git sayfamızdan itici.
TRT Belgesel > Diğer tüm dizi kanalları. Ekşi Sözlük'ün kurucusu olan ben, fular mı takmayacağım?Ben hep belgesel izliyorum diyorsun yani Fularını da takıyor musun izlerken bari
Hep sen mi bizim sayfada takılacaksın, iade-i ziyaret yapayım dedim
Senin saçma yorumlarını görmek istemiyoruz KÇ ailesi olarakBen hep belgesel izliyorum diyorsun yani Fularını da takıyor musun izlerken bari
Hep sen mi bizim sayfada takılacaksın, iade-i ziyaret yapayım dedim
Yok kızmadım o dilden anlıyor o
TRT Belgesel ne ya bu nasıl elitlik National Geographic falan de bariTRT Belgesel > Diğer tüm dizi kanalları. Ekşi Sözlük'ün kurucusu olan ben, fular mı takmayacağım?
KÇ ailesi derken? Çekirdek aile herhalde bir anne bir baba, çocuklar bile yok @vadikızı ile senSenin saçma yorumlarını görmek istemiyoruz KÇ ailesi olarak
KÇ ailesi derken? Çekirdek aile herhalde bir anne bir baba, çocuklar bile yok @vadikızı ile sen
Aile bireylerim.Ne o beğenemedin mi
Kim diyo bu sözleri
Neyse konuya HİT kazandirmayayim.Senin saçma yorumlarını görmek istemiyoruz KÇ ailesi olarak
HİT kazandırmıyorsan GİT.Neyse konuya HİT kazandirmayayim.
Aile bireylerim.