Haspam hani benim pastam.HİT kazandırmıyorsan GİT.
Ay yeni uydurdum ne guzel de uydurdum.
Haspam hani benim pastam.HİT kazandırmıyorsan GİT.
Tepkisiz kaldım.Haspam hani benim pastam.
Ay yeni uydurdum ne guzel de uydurdum.
Haspam pastam Amlar ortak. Ay sen anlarsın espirikten.Tepkisiz kaldım.
😱 Banlanacaksın, biliyorsun değil mi?Haspam pastam Amlar ortak. Ay sen anlarsın espirikten.
Ne dedim ki be. Zengin uyak o . Senin için fesat. Zengin uyar mıydı sonu 2 tane aynı olan?😱 Banlanacaksın, biliyorsun değil mi?
Hala uyak peşindesin. Aynen zengin.Ne dedim ki be. Zengin uyak o . Senin için fesat. Zengin uyar mıydı sonu 2 tane aynı olan?
Fesatcigim benim ne zaman yazışıyoruz.Hala uyak peşindesin. Aynen zengin.
Ne yazışması? SS'ye daha milyon gün var.Fesatcigim benim ne zaman yazışıyoruz.
Sanal Survivorda seninleyim.
Ben tek başıma yeterim hepinize, cazgırım. @DarkLegenD
Bak @DarkLegenD ne diyor. Ben ona yeterim o kim ki diyor sana. Boşver sen bunu DarkLegenD gel biz 300 500 puanlara tirmanalim.Ben tek başıma yeterim hepinize, cazgırım. @DarkLegenD
Emekli halimle bile yolarım sizi.Bak @DarkLegenD ne diyor. Ben ona yeterim o kim ki diyor sana. Boşver sen bunu DarkLegenD gel biz 300 500 puanlara tirmanalim.
İyyy yaş pastaya doğum günü çocuğundan önce parmaklayan seni. Neyse biz sizi yeneriz.Ben tek tabanca ilerleyeceğim.
Senin devrin kapandı artık. Bizim devrimiz yeni başlıyor. @xemrexxxEmekli halimle bile yolarım sizi.
Devrim kapandı mı? 😱 Çok eğleneceğiz.İyyy yaş pastaya doğum günü çocuğundan önce parmaklayan seni. Neyse biz sizi yeneriz.
Senin devrin kapandı artık. Bizim devrimiz yeni başlıyor. @xemrexxx
Ay neyse ben de @Çiğdem- ciğim ile ortak olurum. Değil mi? Özelden hem gıybet yaparız hem de oyunumuzu oynarız.
Yani burada Neredeyse MasacRE- ye hak veresim geldi@denizz19 bonişim annemle yaprak sarma işimiz var hemen gelcem sonra