İyi olmuş bu teyze dizisinden kurtulduğunGünümü Kalitesiz Çiçekler ile tamamlamak istemiyorum.![]()
![]()
İyi olmuş bu teyze dizisinden kurtulduğunGünümü Kalitesiz Çiçekler ile tamamlamak istemiyorum.![]()
![]()
İstisnalar dışında, yerli dizi/film izlemiyorum canım.İyi olmuş bu teyze dizisinden kurtulduğunGel senle beraber çukura girelim
![]()
![]()
Ayy artistİstisnalar dışında, yerli dizi/film izlemiyorum canım.![]()
Klas adamım ben.Ayy artistNeymiş o istisnalar? Bende fazla izlemem ama birkaç tane izlemek iyi oluyor tavsiye ederim fazlası zarar ama
![]()
Onlar film, ben dizilerden bahsediyorumKlas adamım ben.Yeşilçam içeriyorsa izlerim, yoksa yoktur.
![]()
Dizileri zaten hiç izlemiyorum.Onlar film, ben dizilerden bahsediyorumHerhalde 40 yıl önceki dizileri izlemiyorsundur
![]()
Çık git sayfamızdan itici.Onlar film, ben dizilerden bahsediyorumHerhalde 40 yıl önceki dizileri izlemiyorsundur
![]()
Ben hep belgesel izliyorum diyorsun yaniDizileri zaten hiç izlemiyorum.![]()
Hep sen mi bizim sayfada takılacaksın, iade-i ziyaret yapayım dedimÇık git sayfamızdan itici.
TRT Belgesel > Diğer tüm dizi kanalları.Ben hep belgesel izliyorum diyorsun yaniFularını da takıyor musun izlerken bari
Hep sen mi bizim sayfada takılacaksın, iade-i ziyaret yapayım dedim![]()
Senin saçma yorumlarını görmek istemiyoruz KÇ ailesi olarakBen hep belgesel izliyorum diyorsun yaniFularını da takıyor musun izlerken bari
Hep sen mi bizim sayfada takılacaksın, iade-i ziyaret yapayım dedim![]()
Yok kızmadım o dilden anlıyor o
TRT Belgesel ne ya bu nasıl elitlikTRT Belgesel > Diğer tüm dizi kanalları.Ekşi Sözlük'ün kurucusu olan ben, fular mı takmayacağım?
![]()
KÇ ailesi derken?Senin saçma yorumlarını görmek istemiyoruz KÇ ailesi olarak
Yok kızmadım o dilden anlıyor o![]()
Aile bireylerim.Ne o beğenemedin mi
Kim diyo bu sözleri![]()
Neyse konuya HİT kazandirmayayim.Senin saçma yorumlarını görmek istemiyoruz KÇ ailesi olarak
Yok kızmadım o dilden anlıyor o![]()
HİT kazandırmıyorsan GİT.Neyse konuya HİT kazandirmayayim.![]()
Aile bireylerim.![]()