Sen UTC'ye başlasana yaben kızların hatrına kırk bölüm izledim ama yaşlandım resmen ağlaya ağlaya bir hal olduktek güzel tarafı işte cemre ile merali görüp teselli oluyorduk
Benim öngörüm varBoşa gömmüşsün 101.bölümdeyiz
cazibenin hatrına şey yapabilirizSen UTC'ye başlasana ya
Bak bunlar kaçmaz, senaryosu da çok iyi @Çiğdem- her gördüğünde çatlıyor düşün yani öyle bir dizi
Google'den aratıp, okuyup bir de ezberledin mi karakterleri
Bende bu diziyi izleyecek birini ariyorumcazibenin hatrına şey yapabilirizama önce yabancı dizilerimi şey yapmam lazım bertaraf etmem lazım
Tamam bertaraf edip gel ama bekliyoruz seni @xemrexxx ile berabercazibenin hatrına şey yapabilirizama önce yabancı dizilerimi şey yapmam lazım bertaraf etmem lazım
Ezberlemek? tomografi mi çekeyim şimdi deGoogle'den aratıp, okuyup bir de ezberledin mi karakterleriTamam sustum artık
kaç bölüm olduki başlayalı ? fazla ilerlememişse izlemeyi bir deneyebilirimBende bu diziyi izleyecek birini ariyorumGökçe yüzünden ısınamadım diziye... Yanımda biri olursa izlerim
Her seferinde açıp bakmıyorsun işte belli, sen önceden bildiğin için söyledin o isimleriEzberlemek? tomografi mi çekeyim şimdi de
@Forumdash da izliyormuş işte kader ortağın varmış daha neTamam bertaraf edip gel ama bekliyoruz seni @xemrexxx ile beraber
Bende bu diziyi izleyecek birini ariyorumGökçe yüzünden ısınamadım diziye... Yanımda biri olursa izlerim
Daha izlememiş o, seni bekliyormuş@Forumdash da izliyormuş işte kader ortağın varmış daha ne
Benim isim hafızam yokHer seferinde açıp bakmıyorsun işte belli, sen önceden bildiğin için söyledin o isimleri
Yok ben yarım yamalak izledim ilk 3 bölümDaha izlememiş o, seni bekliyormuş7 bölüm oldu daha hiçbirşey değil, başlayın ikinizde çok ilerlemeden
işimiz kolaymışDaha izlememiş o, seni bekliyormuş7 bölüm oldu daha hiçbirşey değil, başlayın ikinizde çok ilerlemeden
Evet bi strateji geliştirelimişimiz kolaymış
@Forumdash her bölümün ilk 10 dakikasıyla son on dakikasını izlesek 7 bölüm 140 dakika sürer, hallederiz bu işi bişeyde kaçırmamış oluruz
2.levelden direk finale taşıdım seviyeyiKral bu hangi seviye?@denizz19
Rastgele etiket yaptım ayıpsınBu arada etikette sanırım yokum bunu ayrıca yazdımfotolar hakkında yorum yazmıştım birde yazdığın yazı hakkında yazayım
Çok iyi yorumlar yazmışsın ayrıca çok keyifli bir aksam olmuş,sosyal medyada da diziyi takip edip çok iyi yorumlar yazıyorsun bu açıdan da oldukça başarılısın
Yok etiket durumunu şaka olarak yazdım aslında asıl yazmış olduğum öbür yorumlar2.levelden direk finale taşıdım seviyeyibeğendin mi
Rastgele etiket yaptım ayıpsın
Aaa Kemalim olsa kıskanabilirdimSen bence kıskandın çatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?