valla konunun uzmanı değilim ama bunun sakalları kesip ağdaya yatırırsak birde fazlalıklarını budarsak işe yarayabilir benceÇirkin bu demi @destere
İyi ki uzmanı değilmişsin, benden daha iyi çözdün. @Çiğdem-valla konunun uzmanı değilim ama bunun sakalları kesip ağdaya yatırırsak birde fazlalıklarını budarsak işe yarayabilir bence
Ben değişmem rahat ol Etiket vardı ona bakmışken diğer mesajları da okudum herifle bir alakam yok@MasacRE- oğlan resmini görene kadar konuya teşrif etmedi onunda huyunumu değiştirdiniz benden sonra eskiden böyle değildi
Ben değişmem rahat ol Etiket vardı ona bakmışken diğer mesajları da okudum herifle bir alakam yok
Cemre çok kısa ekranda gördüğün gibi değil çirozdutamamen kötü bir tesadüf yani
konu hakkında ne düşünüyorsun yani böyle bir ortama gidipte cemreyi göremeden dönmek sencede basiretsizlik örneği değilmi yani olayı bu açıdan irdeleyelim diyorum sen kırk yıldır izlediğin diziye kırk yılda bir teşrif et hep yarışmalarda yarıştığın cemre yerine git serkan parlağıyla resim çektirip gel tam bir fiyasko sonuç
Meral'le daha parlak foto çekinemedin mi gerisi karanlık olsa da olurdu Bu arada "senin koca ağızlı kızlar" nerde@Forumdash gel sen de KÇ izleyicisisin malum
Benim için hiçbiri bir şey ifade etmiyor, oturup izlemedim hiçbir zaman bunu senin gibitamamen kötü bir tesadüf yani
konu hakkında ne düşünüyorsun yani böyle bir ortama gidipte cemreyi göremeden dönmek sencede basiretsizlik örneği değilmi yani olayı bu açıdan irdeleyelim diyorum sen kırk yıldır izlediğin diziye kırk yılda bir teşrif et hep yarışmalarda yarıştığın cemre yerine git serkan parlağıyla resim çektirip gel tam bir fiyasko sonuç
Çekebildiklerim bunlardı biraz zamanlama hatası yüzünden çekemedim ama illa ki denk geliriz yine onlarla Mekan karanlıktı ambiyansı öyle neydemMeral'le daha parlak foto çekinemedin mi gerisi karanlık olsa da olurdu Bu arada "senin koca ağızlı kızlar" nerde
Yalan söylediğin o kadR belli ki aBenim için hiçbiri bir şey ifade etmiyor, oturup izlemedim hiçbir zaman bunu senin gibi
Yok valla izlemedim ya, hatta bu kadar kişinin zamanında ciddi ciddi izlemiş olmasına şaşırıyorum şu anda Demek @Forumdash bile izlemiş ha, ondan hiç beklemezdim 😵Çekebildiklerim bunlardı biraz zamanlama hatası yüzünden çekemedim ama illa ki denk geliriz yine onlarla Mekan karanlıktı ambiyansı öyle neydem
Yalan söylediğin o kadR belli ki a
Oo sen ne diyorsun tiryakisiydi bir zamanlarYok valla izlemedim ya, hatta bu kadar kişinin zamanında ciddi ciddi izlemiş olmasına şaşırıyorum şu anda Demek @Forumdash bile izlemiş ha, ondan hiç beklemezdim 😵
fotoşopla o kadar becerebilmiş zaten o meral değilMeral'le daha parlak foto çekinemedin mi gerisi karanlık olsa da olurdu Bu arada "senin koca ağızlı kızlar" nerde
ben kızların hatrına kırk bölüm izledim ama yaşlandım resmen ağlaya ağlaya bir hal olduk tek güzel tarafı işte cemre ile merali görüp teselli oluyordukBenim için hiçbiri bir şey ifade etmiyor, oturup izlemedim hiçbir zaman bunu senin gibi
Yok valla izlemedim ya, hatta bu kadar kişinin zamanında ciddi ciddi izlemiş olmasına şaşırıyorum şu anda Demek @Forumdash bile izlemiş ha, ondan hiç beklemezdim 😵
Olsun isimlerini öğrenecek kadar izlemişsin sonuçta, bu bile olmamalıydıİşte algı böyle bişey Ben ilk senesinde gömmüştüm diziyi o yuzden ironi yapıyor
Yapar mı yapar twitterda da 100 böümdür övüyormuş zatenfotoşopla o kadar becerebilmiş zaten o meral değil
Boşa gömmüşsün 101.bölümdeyizİşte algı böyle bişey Ben ilk senesinde gömmüştüm diziyi o yuzden ironi yapıyor