Odunluk değil popülizme bir başkaldırı edasıyla yaklaşıyorum olaya. Onlar da insan ben de insanım statü önemsizdir.Zaten seni bu odunlukla kim çağırır
Odunluk değil popülizme bir başkaldırı edasıyla yaklaşıyorum olaya. Onlar da insan ben de insanım statü önemsizdir.Zaten seni bu odunlukla kim çağırır
Yaşasınnnnnn tutmayın beni @denizz19Benim hiç yoktur ve yolda görsem yolumu çevirmem aynen devam ederim umurumda olmaz. Niye böyleyim bilmiyorum böyle bir manyağım ben de. Ha kutlama ve ortamdan bahsettiğim içkinin yer almasıydı, sevmiyorum öyle yerleri ve uğramam hiç bir şekilde.
İyi de benim oradaki asıl amacım fotoğraftan ziyade böyle bir şeye layık görülmem 50 bin küsür Twitter takipçisi olan bir diziden sadece benim çağırılmam takdire şayan bir güzellik fazla söze gerek Yok .ssOdunluk değil popülizme bir başkaldırı edasıyla yaklaşıyorum olaya. Onlar da insan ben de insanım statü önemsizdir.
Kız o içki içiyor öyle yerlerde içmem diyor Ne safsın
Çizgimi bozmadım şimdiye kadar bozmayı da düşünmüyorum. İrademi kuvvetli bir biçimde saklıyorum, şükür etmek de lazım tabi bu duruma.Yaşasınnnnnn tutmayın beni @denizz19
Ya şuan sana kanım biraz daha ısındı
öylemi gerçekten @MEnesİyi de benim oradaki asıl amacım fotoğraftan ziyade böyle bir şeye layık görülmem 50 bin küsür Twitter takipçisi olan bir diziden sadece benim çağırılmam takdire şayan bir güzellik fazla söze gerek Yok .ss
Yahu ne önemi var neyin layığı bu, adamlar altı üstü kıytırık bir dizi yapıyor. Sanata saygımız var eyvallah da neyin kutlaması neyin tribi bu ve sen oraya gidince ne oluyor. Boş işler bunlar.İyi de benim oradaki asıl amacım fotoğraftan ziyade böyle bir şeye layık görülmem 50 bin küsür Twitter takipçisi olan bir diziden sadece benim çağırılmam takdire şayan bir güzellik fazla söze gerek Yok .ss
Çizgini hiç bozma. Seni taktir ettim. Burada ilkkez içki icmediğini söyleyen ve sıçak bakmadığını söyleyen biri oldu nihayet. Demekki daha varmış böyleleri@denizz19 benim içki içip içmediğimi nerden bilsin oyun oynuyor aklınca. Ömrümde ağzıma sürmedim ve sürmeyeceğim inşallah.
Menes dürüst biridir içmedim diyorsa içmemiştirSeni kandırıyor benim yanımda gazoz görünümlü beyaz şarap içti
Ben de içki içmem pek zaten ama dün bir kadeh içtim ne olmuş felekten
Senin o beğenmediğin kıytırık dizi bugün 100.bölümde @Dosi çek şunu karşımdan valla damarıma basıyorYahu ne önemi var neyin layığı bu, adamlar altı üstü kıytırık bir dizi yapıyor. Sanata saygımız var eyvallah da neyin kutlaması neyin tribi bu ve sen oraya gidince ne oluyor. Boş işler bunlar.
Niye ben sahtekar biri miyim .ssÇizgini hiç bozma. Seni taktir ettim. Burada ilkkez içki icmediğini söyleyen ve sıçak bakmadığını söyleyen biri oldu nihayet. Demekki daha varmış böyleleri
Menes dürüst biridir içmedim diyorsa içmemiştir
İçtiğini kabul ediyorsun,sende dürüstsün. niye yanlış anladınkiSenin o beğenmediğin kıytırık dizi bugün 100.bölümde @Dosi çek şunu karşımdan valla damarıma basıyor
Niye ben sahtekar biri miyim .ss
Burda dozu kaçırdın, haydi git konudan yavaşcaYahu ne önemi var neyin layığı bu, adamlar altı üstü kıytırık bir dizi yapıyor. Sanata saygımız var eyvallah da neyin kutlaması neyin tribi bu ve sen oraya gidince ne oluyor. Boş işler bunlar.
Benim sözüme itimat etmedin Ama kovman güzel yol verdinİçtiğini kabul ediyorsun,sende dürüstsün. niye yanlış anladınki
Burda dozu kaçırdın, haydi git konudan yavaşca
Neyse daha fazla zorlamiyim sen de haklısın. Sanata saygımızdan susup 100. bölümü yaşayan bir diziye fazla da yüklenmemek gerek.Senin o beğenmediğin kıytırık dizi bugün 100.bölümde @Dosi çek şunu karşımdan valla damarıma basıyor
Niye ben sahtekar biri miyim .ss
Gidip gitmeyeceğime ben karar veririm ve şuan gitmeye karar verdim.İçtiğini kabul ediyorsun,sende dürüstsün. niye yanlış anladınki
Burda dozu kaçırdın, haydi git konudan yavaşca
Hayır ayda yılda bir geliyorsun onda da laf sokuyor gidiyor Ne gıcık herif oldun sen niye @MasacRE- gibi oldun bilmem kiNeyse daha fazla zorlamiyim sen de haklısın. Sanata saygımızdan susup 100. bölümü yaşayan bir diziye fazla da yüklenmemek gerek.
Gidip gitmeyeceğime ben karar veririm ve şuan gitmeye karar verdim.
Yok be oluuum ben kötü biri değilim sen de biliyorsun. İki goy goy yaptık altı üstü.Hayır ayda yılda bir geliyorsun onda da laf sokuyor gidiyor Ne gıcık herif oldun sen niye @MasacRE- gibi oldun bilmem ki
Hahahaha iyi gönlünü aldıkBenim sözüme itimat etmedin Ama kovman güzel yol verdin
Ne trip atacam gelmişim 24 yaşıma o zamanları çoktan geçtik. Ben ne yaptığımı da biliyorum sağlam daldım yani.
SüpersinNe trip atacam gelmişim 24 yaşıma o zamanları çoktan geçtik. Ben ne yaptığımı da biliyorum sağlam daldım yani.
Ben muameleyi kıskandımDiziyi izlemiyorsun nasıl kıskandın gerçi kıskanılmayacak gibi de değil hani