Kırgın Çiçekler 100.Bölüm Özel Konuğu Oldum

Benim hiç yoktur ve yolda görsem yolumu çevirmem aynen devam ederim umurumda olmaz. :A Niye böyleyim bilmiyorum böyle bir manyağım ben de. :A Ha kutlama ve ortamdan bahsettiğim içkinin yer almasıydı, sevmiyorum öyle yerleri ve uğramam hiç bir şekilde. :A
Yaşasınnnnnn:Z tutmayın beni :F :F@denizz19
Ya şuan sana kanım biraz daha ısındı :A :Z

@S.G.A.T. :A

Odunluk değil popülizme bir başkaldırı edasıyla yaklaşıyorum olaya. :A Onlar da insan ben de insanım statü önemsizdir. :A
İyi de benim oradaki asıl amacım fotoğraftan ziyade böyle bir şeye layık görülmem 50 bin küsür Twitter takipçisi olan bir diziden sadece benim çağırılmam takdire şayan bir güzellik :A fazla söze gerek Yok .ss

Yaşasınnnnnn:Z tutmayın beni :F :F@denizz19
Ya şuan sana kanım biraz daha ısındı :A :Z

@S.G.A.T. :A
Kız o içki içiyor öyle yerlerde içmem diyor Ne safsın :A

İyi de benim oradaki asıl amacım fotoğraftan ziyade böyle bir şeye layık görülmem 50 bin küsür Twitter takipçisi olan bir diziden sadece benim çağırılmam takdire şayan bir güzellik :A fazla söze gerek Yok .ss

öylemi gerçekten @MEnes :(

Yahu ne önemi var neyin layığı bu, adamlar altı üstü kıytırık bir dizi yapıyor. Sanata saygımız var eyvallah da neyin kutlaması neyin tribi bu ve sen oraya gidince ne oluyor. Boş işler bunlar. :A

@denizz19 benim içki içip içmediğimi nerden bilsin oyun oynuyor aklınca. :A Ömrümde ağzıma sürmedim ve sürmeyeceğim inşallah. :D
Çizgini hiç bozma. Seni taktir ettim. Burada ilkkez içki icmediğini söyleyen ve sıçak bakmadığını söyleyen biri oldu nihayet. Demekki daha varmış böyleleri :Z

Seni kandırıyor benim yanımda gazoz görünümlü beyaz şarap içti :F

Ben de içki içmem pek zaten ama dün bir kadeh içtim ne olmuş felekten :A
Menes dürüst biridir :D içmedim diyorsa içmemiştir :D

Yahu ne önemi var neyin layığı bu, adamlar altı üstü kıytırık bir dizi yapıyor. Sanata saygımız var eyvallah da neyin kutlaması neyin tribi bu ve sen oraya gidince ne oluyor. Boş işler bunlar. :A
Senin o beğenmediğin kıytırık dizi bugün 100.bölümde :A @Dosi çek şunu karşımdan valla damarıma basıyor :A

Çizgini hiç bozma. Seni taktir ettim. Burada ilkkez içki icmediğini söyleyen ve sıçak bakmadığını söyleyen biri oldu nihayet. Demekki daha varmış böyleleri :Z

Menes dürüst biridir :D içmedim diyorsa içmemiştir :D
Niye ben sahtekar biri miyim .ss

Senin o beğenmediğin kıytırık dizi bugün 100.bölümde :A @Dosi çek şunu karşımdan valla damarıma basıyor :A

İçtiğini kabul ediyorsun,sende dürüstsün. niye yanlış anladınki :bilmem:
Burda dozu kaçırdın, haydi git konudan yavaşca :A

Neyse daha fazla zorlamiyim sen de haklısın. :A Sanata saygımızdan susup 100. bölümü yaşayan bir diziye fazla da yüklenmemek gerek. :A
İçtiğini kabul ediyorsun,sende dürüstsün. niye yanlış anladınki :bilmem:

Burda dozu kaçırdın, haydi git konudan yavaşca :A
Gidip gitmeyeceğime ben karar veririm ve şuan gitmeye karar verdim. :A

Neyse daha fazla zorlamiyim sen de haklısın. :A Sanata saygımızdan susup 100. bölümü yaşayan bir diziye fazla da yüklenmemek gerek. :A

Gidip gitmeyeceğime ben karar veririm ve şuan gitmeye karar verdim. :A
Hayır ayda yılda bir geliyorsun onda da laf sokuyor gidiyor Ne gıcık herif oldun sen niye @MasacRE- gibi oldun bilmem ki :A