Yalan mı berbat senaryo yazdılarBak yaa durmuyor yine çenesi
Yalan mı berbat senaryo yazdılar
En azından Kırgınlar'dan daha mantıklı yazıyorlardı reytingin kurbanı oldu Bir ara fandomuydun bakıyorum da bittikten sonra gömmeye başlamışsınYalan mı berbat senaryo yazdılar
Ben diziyi seviyordum ama yeni senaristler batırdılar her zaman da söyledimEn azından Kırgınlar'dan daha mantıklı yazıyorlardı reytingin kurbanı oldu Bir ara fandomuydun bakıyorum da bittikten sonra gömmeye başlamışsın
En son Ocak'a yetişecek falan diyorlardı ama Kayıtdışı'nın reytingleri rezalet olduğu için iptal etmiş olabilirler, ben paramı aldım gerisi ilgilendirmez @Yiğitt @mrt-06
Bizim ekiple uzun süredir görüşmüyoruz, senaristlerin değiştiğini bile bilmiyordum Yeni senaristler batırdı diyorsan doğrudurBen diziyi seviyordum ama yeni senaristler batırdılar her zaman da söyledim
Sen bu dizinin tam olarak nesiydinBizim ekiple uzun süredir görüşmüyoruz, senaristlerin değiştiğini bile bilmiyordum Yeni senaristler batırdı diyorsan doğrudur
Ne pisti benim pistlerle işim olmaz ben sahaları severim. Bkz inşaat sahası, futbol sahası, basketbol sahası gibi gibi.@Dosi al şunu pistten
Açıkçası hiç bir ünlü veya oyuncu umrumda değil fotoğraf da çektirmem hiç biriyle. Şimdiye kadar da yoktur yani 0'dır. Ama senin adına sevindiğimi belirtmek isterim. @denizz19 Tabi ben olsam o ortamda asla ve kat a bulunmazdım bunu da belirtmek isterim.
Menes'in ilk cümlelerine katılıyorum bende pek meraklı değilim ünlülerle resim çekmeye diye yazarken daha 2 ay önce Isveç'in olimpiyat sporcularıyla çektirdiğim resim geldi aklıma adam elini omuzuma atmış bende kadın yaptı sandıydım sonra resmi görünce farketmiştim@Dosi al şunu pistten
Bazı Filmler'in yazım ekibindeydim ama SNY ekibinde değildimSen bu dizinin tam olarak nesiydin
Harika'yı unutmuşsun kıskançAy fanlıkta çağ atlamış.s.s
Fotolar güzel.
Bu konuya bile kendini soktun ya valla bravo .ssNe pisti benim pistlerle işim olmaz ben sahaları severim. Bkz inşaat sahası, futbol sahası, basketbol sahası gibi gibi.
Konuş be bacımMenes'in ilk cümlelerine katılıyorum bende pek meraklı değilim ünlülerle resim çekmeye diye yazarken daha 2 ay önce Isveç'in olimpiyat sporcularıyla çektirdiğim resim geldi aklıma adam elini omuzuma atmış bende kadın yaptı sandıydım sonra resmi görünce farketmiştim
ama Menes'in o tarz kutlamaya gitmem dediği yazısına katılmıyorum Ben sporcuların ortamına seve seve gittim
Benim hiç yoktur ve yolda görsem yolumu çevirmem aynen devam ederim umurumda olmaz. Niye böyleyim bilmiyorum böyle bir manyağım ben de. Ha kutlama ve ortamdan bahsettiğim içkinin yer almasıydı, sevmiyorum öyle yerleri ve uğramam hiç bir şekilde.Menes'in ilk cümlelerine katılıyorum bende pek meraklı değilim ünlülerle resim çekmeye diye yazarken daha 2 ay önce Isveç'in olimpiyat sporcularıyla çektirdiğim resim geldi aklıma adam elini omuzuna atmış bende kadın yaptı sandıydım sonra resmi görünce farketmiştim
ama Menes'in o tarz kutlamaya gitmem dediği yazısına katılmıyorum Ben sporcuların ortamına seve seve gittim
Bazı Filmler de çok iyi değildi ilk bölüm dışında dizi aslında hiç iyi değildi çerezlik gidiyorduBazı Filmler'in yazım ekibindeydim ama SNY ekibinde değildim
Olayı kendi açımdan yorumladım, seni tebrik ettiğimi ve senin adına mutlu olduğumu da belirttim daha ne yapayım bee.Harika'yı unutmuşsun kıskanç
Bu konuya bile kendini soktun ya valla bravo .ss
Konuş be bacım
Zaten seni bu odunlukla kim çağırırBenim hiç yoktur ve yolda görsem yolumu çevirmem aynen devam ederim umurumda olmaz. Niye böyleyim bilmiyorum böyle bir manyağım ben de. Ha kutlama ve ortamdan bahsettiğim içkinin yer almasıydı, sevmiyorum öyle yerleri ve uğramam hiç bir şekilde.