Niye çok mu gizli bir karaktersin üzgünüm hiç gizemin yok Harika da atma .ssİlki olur 2.si olmaz
Niye çok mu gizli bir karaktersin üzgünüm hiç gizemin yok Harika da atma .ssİlki olur 2.si olmaz
Attım bile Yok gizli değilim o kadarNiye çok mu gizli bir karaktersin üzgünüm hiç gizemin yok Harika da atma .ss
Sen kaybedersinAttım bile Yok gizli değilim o kadar
sen hala uyumadınmı askerlikten önce geceleri iyi değerlendir bir daha bu saatte böyle baykuş gibi oturtmazlarSen kaybedersin
Alışırız misafirler vardı yoksa çoktan uyurdumsen hala uyumadınmı askerlikten önce geceleri iyi değerlendir bir daha bu saatte böyle baykuş gibi oturtmazlar
rütbe olarak hangi rütbeyi verdiler yedek subay olarakmı yapacaksın hiç ayrıntıyı anlatmıyorsun biraz anlat senden sonra kazayla gitmeye niyetlenirsek hazırlıklı gidelimAlışırız misafirler vardı yoksa çoktan uyurdum
Yedek subay piyaderütbe olarak hangi rütbeyi verdiler yedek subay olarakmı yapacaksın hiç ayrıntıyı anlatmıyorsun biraz anlat senden sonra kazayla gitmeye niyetlenirsek hazırlıklı gidelim
Çok etkili bir dille anlattım sıkılmazsın okuBi üşengeçlik çöktü şimdi. Sonra bakarım.
Çok etkili bir dille anlattım sıkılmazsın oku
Burada saçlar uzun sakal var ondan yaniYaa gerçekten ne güzel bi dille anlatmıştın bir daha okudum deniz bu arada askerlik yaramış demiştim ya yok ya resimlere baktım aksine seni zayıflatmış he
Burada saçlar uzun sakal var ondan yani
Neyse o kadar söyledin okuyayım bi.Çok etkili bir dille anlattım sıkılmazsın oku
Aynen 100 bölüm takip ettim 13 bölüm sonrasında da finale gitti zaten. Senaryoyu uzatmak istemedikGerçekten bu diziye olan bir bağın var ki dizinin partisine davet edilmişsin. O yüzden tebrik ederim. Konunu bir çırpıda okudum, fotoğraflar da baya samimi duruyor. Senin için güzel bir anı olmuştur artık. Umarım bol bol eğlenmişsindir. @denizz19
Yeme beni şimdi, senaryoyu uzatabileceğiniz kadar uzatabildiniz zaten. Reytingleriniz düştü, üstüne senarist havlu atınca final yaptınız işte.Aynen 100 bölüm takip ettim 13 bölüm sonrasında da finale gitti zaten. Senaryoyu uzatmak istemedik
Valla finalimizle 5,96 reyting aldık bu formülü kullanıp da reyting alabilirdik ama biz veda kararı aldık 113 bölüm boru muYeme beni şimdi, senaryoyu uzatabileceğiniz kadar uzatabildiniz zaten. Reytingleriniz düştü, üstüne senarist havlu atınca final yaptınız işte.
Yani sonlarda pataklasa da 113 bölüm az buz değil şimdi. Fragmanları teksas katliamlarını aratmıyordu zaten.Valla finalimizle 5,96 reyting aldık bu formülü kullanıp da reyting alabilirdik ama biz veda kararı aldık 113 bölüm boru mu
Kıskanmayalım lütfen seyirciyi ayakta tutmak zordur ama sonuna kadar tuttular ellerindeYani sonlarda pataklasa da 113 bölüm az buz değil şimdi. Fragmanları teksas katliamlarını aratmıyordu zaten.