ortamı sevdim loş ışığı severim loş ışıkta taciz daha kolay olur
Hahahah sankı kostum girmeden önce koridordakı çekimleri koymuşlar@denizz19 den de bi güzel tapınakçı olurdu ki sorma
Valla şaraptı sanırım ama olmayadabilir içkiye o kadar uzağım Mayhoş bir tadı vardı Kaderi de pek sevmem dizide aslında İpek nasıl sarhoştu Eylül'ün sevgilisi vardı kıskanır dedim belki
Yok ya işin şakası bir tarafa ben gece sonuna doğru çekerim diyordum hani kimsenin eğlencesini bozmayayım dedim o an sonra baktım dışarı çıkıyorlar ama ben dışarı hava falan almak için çıkıyorlar diye düşündüm bir an meğer gitmişler Feride sahneye çıktı bir döktürdü aklın hayalin dururFeride çoşar normal.
Kader'e yaz sen.
Kıskansın arkadaş bir fotoğraftan ne olacak sanki.
Yok ya işin şakası bir tarafa ben gece sonuna doğru çekerim diyordum hani kimsenin eğlencesini bozmayayım dedim o an sonra baktım dışarı çıkıyorlar ama ben dışarı hava falan almak için çıkıyorlar diye düşündüm bir an meğer gitmişler Feride sahneye çıktı bir döktürdü aklın hayalin durur
Benim telefonun şans eseri şarjı bitti hiç foto bile çekememiştim ama senarist Yelda Eroğlu'ndan telefonunu rica edip çektim o da akşam fotoları bana attı. askerlik dönüşü yine görüşeceğizBir daha ki sefere artık.
Videoya çekmedin mi insan Yakamoz'u da düşünür.
Benim telefonun şans eseri şarjı bitti hiç foto bile çekememiştim ama senarist Yelda Eroğlu'ndan telefonunu rica edip çektim o da akşam fotoları bana attı. askerlik dönüşü yine görüşeceğiz
Tekliflere açığızOyunculuğa da atılırsın şimdi sen.
Sıradan günlerimden iyi olmuş ama iyice tanınırım
Okuduk herelde girerken Neyse Kader'e sarılsaydın benim içinAyy ne safsın konuyu okusana
Sen de @MasacRE- gibi odunsun belli sıradan bir şeymiş gibi yorum yaptın .ss çık git gözüm görmesin .ssOkuduk herelde girerken Neyse Kader'e sarılsaydın benim için
Aa ne sıradanı ben daha bir ünlüyle bile konuşamadımSen de @MasacRE- gibi odunsun belli sıradan bir şeymiş gibi yorum yaptın .ss çık git gözüm görmesin .ss
Harikamı da at Twitter'dan takip et beniAa ne sıradanı ben daha bir ünlüyle bile konuşamadım
İlki olur 2.si olmazHarikamı da at Twitter'dan takip et beni
Niye çok mu gizli bir karaktersin üzgünüm hiç gizemin yok Harika da atma .ssİlki olur 2.si olmaz
Attım bile Yok gizli değilim o kadarNiye çok mu gizli bir karaktersin üzgünüm hiç gizemin yok Harika da atma .ss
Sen kaybedersinAttım bile Yok gizli değilim o kadar