diziden sonra göz doktorları yaşadı oyuncuların hespninin ağlamaktan göz damarları kuruyacak hepsi doktorlara akın edecek finalden sonraMadalyayı oyunculara da verdiler sadece bana değilçatla tüm diziler biter ama biz bitmeyiz
![]()
diziden sonra göz doktorları yaşadı oyuncuların hespninin ağlamaktan göz damarları kuruyacak hepsi doktorlara akın edecek finalden sonraMadalyayı oyunculara da verdiler sadece bana değilçatla tüm diziler biter ama biz bitmeyiz
![]()
Nasıl olsa askere gidince izleyemeyeceksin kendini şimdiden hazırla dönünce final yapmış olacakMadalyayı oyunculara da verdiler sadece bana değilçatla tüm diziler biter ama biz bitmeyiz
![]()
Ben bir yolunu bulur izlerim rahat olNasıl olsa askere gidince izleyemeyeceksin kendini şimdiden hazırla dönünce final yapmış olacak![]()
![]()
Kalitesizlikte çığır açtınız ama televizyon dünyası 4. sezonunu kaldırmazBen bir yolunu bulur izlerim rahat olsen kendin bile inanmıyorsun final olacağına
![]()
Çıldır yavrum çıldırKalitesizlikte çığır açtınız ama televizyon dünyası 4. sezonunu kaldırmaz![]()
2.levelden direk finale taşıdım seviyeyibeğendin mi
Rastgele etiket yaptım ayıpsın![]()
Duy da inanma @MasacRE- bu adamı da bozdumBeğendim.Zaten biliyorsun Kırgın Çiçekler beğendiğim bir dizidir.
![]()
Aynen ama canlı daha taştı çocukDenizz benim sana Twiiterde bahsettiğim bu çocuktu işte ayrılmamışlarberaberler
Bu dizide ağır klişe sen de biliyorsunBeğenemedin mi?![]()
Valla şaraptı sanırım ama olmayadabilir içkiye o kadar uzağım Mayhoş bir tadı vardıNe içkisi içtin?
İnsan Eylül ile fotoğraf çekilir ne bu böyle
Ama Kader ile yakışmışsınız.![]()