Sen UTC'ye başlasana yaben kızların hatrına kırk bölüm izledim ama yaşlandım resmen ağlaya ağlaya bir hal olduk tek güzel tarafı işte cemre ile merali görüp teselli oluyorduk
Benim öngörüm var er yada geç herkes dediğime geliyor Adalet gibiyim kör topalBoşa gömmüşsün 101.bölümdeyiz
cazibenin hatrına şey yapabiliriz ama önce yabancı dizilerimi şey yapmam lazım bertaraf etmem lazımSen UTC'ye başlasana ya
Bak bunlar kaçmaz, senaryosu da çok iyi @Çiğdem- her gördüğünde çatlıyor düşün yani öyle bir dizi
Google'den aratıp, okuyup bir de ezberledin mi karakterleri Tamam sustum artık
Bende bu diziyi izleyecek birini ariyorum Gökçe yüzünden ısınamadım diziye... Yanımda biri olursa izlerimcazibenin hatrına şey yapabiliriz ama önce yabancı dizilerimi şey yapmam lazım bertaraf etmem lazım
Tamam bertaraf edip gel ama bekliyoruz seni @xemrexxx ile berabercazibenin hatrına şey yapabiliriz ama önce yabancı dizilerimi şey yapmam lazım bertaraf etmem lazım
Ezberlemek? tomografi mi çekeyim şimdi deGoogle'den aratıp, okuyup bir de ezberledin mi karakterleri Tamam sustum artık
kaç bölüm olduki başlayalı ? fazla ilerlememişse izlemeyi bir deneyebilirimBende bu diziyi izleyecek birini ariyorum Gökçe yüzünden ısınamadım diziye... Yanımda biri olursa izlerim
Her seferinde açıp bakmıyorsun işte belli, sen önceden bildiğin için söyledin o isimleriEzberlemek? tomografi mi çekeyim şimdi de
@Forumdash da izliyormuş işte kader ortağın varmış daha neTamam bertaraf edip gel ama bekliyoruz seni @xemrexxx ile beraber
Bende bu diziyi izleyecek birini ariyorum Gökçe yüzünden ısınamadım diziye... Yanımda biri olursa izlerim
Daha izlememiş o, seni bekliyormuş 7 bölüm oldu daha hiçbirşey değil, başlayın ikinizde çok ilerlemeden@Forumdash da izliyormuş işte kader ortağın varmış daha ne
Benim isim hafızam yok Birçok dizide isimleri böyle aratıyorum malasefHer seferinde açıp bakmıyorsun işte belli, sen önceden bildiğin için söyledin o isimleri
Yok ben yarım yamalak izledim ilk 3 bölüm 4ten devam etsem bişe kaybetmem benceDaha izlememiş o, seni bekliyormuş 7 bölüm oldu daha hiçbirşey değil, başlayın ikinizde çok ilerlemeden
işimiz kolaymışDaha izlememiş o, seni bekliyormuş 7 bölüm oldu daha hiçbirşey değil, başlayın ikinizde çok ilerlemeden
Evet bi strateji geliştirelim Sorgu odalarını tamamen es geçelimişimiz kolaymış
@Forumdash her bölümün ilk 10 dakikasıyla son on dakikasını izlesek 7 bölüm 140 dakika sürer, hallederiz bu işi bişeyde kaçırmamış oluruz
2.levelden direk finale taşıdım seviyeyi beğendin miKral bu hangi seviye? @denizz19
Rastgele etiket yaptım ayıpsınBu arada etikette sanırım yokum bunu ayrıca yazdım fotolar hakkında yorum yazmıştım birde yazdığın yazı hakkında yazayım
Çok iyi yorumlar yazmışsın ayrıca çok keyifli bir aksam olmuş,sosyal medyada da diziyi takip edip çok iyi yorumlar yazıyorsun bu açıdan da oldukça başarılısın
Yok etiket durumunu şaka olarak yazdım aslında asıl yazmış olduğum öbür yorumlar bu arada konudaki yazmış olduğun yorum da Harika olmuş2.levelden direk finale taşıdım seviyeyi beğendin mi
Rastgele etiket yaptım ayıpsın
Aaa Kemalim olsa kıskanabilirdim o yoksa o ecünnülerin olduğu bir mekana para verseler beni getiremezlerSen bence kıskandın çatla