Durmuyor. shOw böyle daha güzel.Ama SHOW TV de çok güzel durmuyor mu bak ne güzel duruyor.Ay bir de qapaq yapıyor.
Durmuyor. shOw böyle daha güzel.Ama SHOW TV de çok güzel durmuyor mu bak ne güzel duruyor.Ay bir de qapaq yapıyor.
köşe yazısını seçtiğimden resim gözükmüyor tamam ama twitterda gözüküyorDıştan foto kaydedilmiyor zaten içine girince foto yok sadece yazı.
Bir Engin fanı Fatmagül 27.5 reyting alıyordu yazmış.köşe yazısını seçtiğimden resim gözükmüyor tamam ama twitterda gözüküyorbu arada murat-tuba fanları konumu paylaşıyor yabancı fanlar acaba ne yazdığını anladılar mı dersin bence iyi bişi sanıp paylaşıyorlar @ozgur2113
Renkler hiç uyumlu değil, beğenmedim.Durmuyor. shOw böyle daha güzel.
Okudum emrecik.içlerinde gündüz kuşağına yayınlanan bir kragül fark-ı karagül
millet de görmüş ama
olabilir benim gözucu hesaba göre 25-26 falan olması lazım ortalaması o 27.5 demiş olabilir yaniBir Engin fanı Fatmagül 27.5 reyting alıyordu yazmış.
hangisiniOkudum emrecik.
Twitter adresin yakında patlar.olabilir benim gözucu hesaba göre 25-26 falan olması lazım ortalaması o 27.5 demiş olabilir yani
hangisini
Sana fikrini sorduğumu hatırlamıyorum, sadece böyle daha güzel dedim.Renkler hiç uyumlu değil, beğenmedim.
Show'un yeni sezon tanıtımları aklıma geldi birden özellikle Ezel'in olduğu tanıtım çok güzeldi açıp izleyeyim de keyfim yerine gelsin.
patlasın kapatırız nolacakTwitter adresin yakında patlar.
Konu Show TV olunca pek bir atarlı oluyorsun.Sana fikrini sorduğumu hatırlamıyorum, sadece böyle daha güzel dedim.
Sen de ayrı çatlaksın.Aynı benim gibi.Ben de gideyim de Hayat Bilgisi 125. bölüm 6/6'yı izleyeyim.
başıma bişi gelirse polise gidersin o zamanSeni takip ediyom.
Alakası yok.Konu Show TV olunca pek bir atarlı oluyorsun.
Elim değmişken birkaç bölüm Bedel ve Menekşe ile Halil izleyeyim.
Gideriz senin için yeni haber var mı satılan falan.başıma bişi gelirse polise gidersin o zaman
oraya tıkla görürsünGideriz senin için yeni haber var mı satılan falan.
Ay üstteki diziyi puanla bölümünde görünce cidden aşka geldim gideyim de Ali ve Begüm'ün büyük aşkını izleyeyim.Alakası yok.Haha adam aşka geldi.
Fanlar yazıyormu hala.oraya tıkla görürsün
Ay hangisi olacak bahsettiğini işte hani kurşunlar dizileceğin haber varya o işte.olabilir benim gözucu hesaba göre 25-26 falan olması lazım ortalaması o 27.5 demiş olabilir yani
hangisini
Twitter adresin yakında patlar.
Sana fikrini sorduğumu hatırlamıyorum, sadece böyle daha güzel dedim.
Sen de ayrı çatlaksın.Aynı benim gibi.Ben de gideyim de Hayat Bilgisi 125. bölüm 6/6'yı izleyeyim.
biricik diğer diizm elifyurtdışında dergi kapaklarındaKonu Show TV olunca pek bir atarlı oluyorsun.
Elim değmişken birkaç bölüm Bedel ve Menekşe ile Halil izleyeyim.
Sen görürsün de 10 puanı basarsın diye düşündüm ama geç fark ettin hem de bayağı demek ki Sedef'i o kadar sevmiyorsun. :O:OAy üstteki diziyi puanla bölümünde görünce cidden aşka geldim gideyim de Ali ve Begüm'ün büyük aşkını izleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?