Kanal D Küçük Ağa - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizimiz için son 1 gün :Z
Yarın akşam 20.00 da Kanal D ekranları karşısındayız :Z

Yarın milli heyecan var Show'da. :Z

Maç zirvede olur herhalde ben de maça bakacam Küçük Ağa'mı da ertesi gün izlerim artık. :A
ben en son fenerbahçe denizli maçını seyredirim dedim arada bir maç seyrediyorum bende zaten zaten show zirvede olamazki TNS Türkün uzayla imtihanından beri kızgın showa @Yiğitt

Ruhsuz seni yarın maçı kazanırsak Türkiye'm Türkiye'm diye gezme sakın ortalıkta. :D

Küçük Ağa'm sıçramayı haftaya yapar. :A
TNS nin Türkiye milli maçına önem verceğini sanmıyorum Türkün uzayla imtihanı Atatürkçülüğü yayıyor diye bitiren TNS ye ve showa

Alır umarım. :bhr: 🙂)) Hayret sen Emanet'i izleyecektin? :A Birde Kaçak var. :D:D
Ya Emanet'i izleyecektim ama okullar başlıyor gereksiz olur şimdi netten bir dizi daha. :D Bu sezon Benim Adım Gültepe, Küçük Ağa, Güllerin Savaşı, Güzel Köylü, Medcezir, Bana Artık Hicran De, Şeref Meselesi ve Ulan İstanbul'u izlemeyi düşünüyorum. :F

Kaçak'ın işi zor olacaktır bu sezon da. :A

Ya Emanet'i izleyecektim ama okullar başlıyor gereksiz olur şimdi netten bir dizi daha. :D Bu sezon Benim Adım Gültepe, Küçük Ağa, Güllerin Savaşı, Güzel Köylü, Medcezir, Bana Artık Hicran De, Şeref Meselesi ve Ulan İstanbul'u izlemeyi düşünüyorum. :F

Kaçak'ın işi zor olacaktır bu sezon da. :A
Okurken yuh dedim. :F Benim klasiktir 3 dizi. Geçen sezon 2 dizi izledim ama bu sezon 4 dizi olacak. .ss Ee araya Emanet'i de kat ne olacak sanki. :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato