Dizimiz için son 1 gün
Yarın akşam 20.00 da Kanal D ekranları karşısındayız![]()
Yarın milli heyecan var Show'da.Bakalım zirvede yer alacak mı sezonun ilk bölümüyle.![]()
Milli maç oğlum Türkiye'min yanında Küçük Ağa bile önemsiz kalır.Maça Küçük Ağayı sattı 😱
Kesinlikle Küçük Ağam zirvede olacak![]()
ben en son fenerbahçe denizli maçını seyredirim dedim arada bir maç seyrediyorum bende zaten zaten show zirvede olamazki TNS Türkün uzayla imtihanından beri kızgın showa @YiğittYarın milli heyecan var Show'da.
Maç zirvede olur herhalde ben de maça bakacam Küçük Ağa'mı da ertesi gün izlerim artık.![]()
Zaten iki maça yenilirlerMilli maç oğlum Türkiye'min yanında Küçük Ağa bile önemsiz kalır.
Ama dizi erken falan başlarsa bakarım maça kadar.![]()
Ruhsuz seni yarın maçı kazanırsak Türkiye'm Türkiye'm diye gezme sakın ortalıkta.Zaten iki maça yenilirler
Küçük Ağayı izlerim
Uzun özetli olacak![]()
Tabiki gezeceğim , Türkiyeliyim sonuçtaRuhsuz seni yarın maçı kazanırsak Türkiye'm Türkiye'm diye gezme sakın ortalıkta.
Küçük Ağa'm sıçramayı haftaya yapar.![]()
TNS nin Türkiye milli maçına önem verceğini sanmıyorum Türkün uzayla imtihanı Atatürkçülüğü yayıyor diye bitiren TNS ye ve showaRuhsuz seni yarın maçı kazanırsak Türkiye'm Türkiye'm diye gezme sakın ortalıkta.
Küçük Ağa'm sıçramayı haftaya yapar.![]()
15 değil de 11-12 alabilir bence.Hazırlık maçı AB'de 8'e dayandı bu maçtan 15 falan bekliyorum heyecanlı olursa.@Bully
Alır umarım.15 değil de 11-12 alabilir bence.
Küçük Ağa'm 7-8 reytingle falan başlayabilir ama yükselecektir 10'lu reytinglere elbet.![]()
Ya Emanet'i izleyecektim ama okullar başlıyor gereksiz olur şimdi netten bir dizi daha.Alır umarım.🙂)) Hayret sen Emanet'i izleyecektin?
Birde Kaçak var.
![]()
Okurken yuh dedim.Ya Emanet'i izleyecektim ama okullar başlıyor gereksiz olur şimdi netten bir dizi daha.Bu sezon Benim Adım Gültepe, Küçük Ağa, Güllerin Savaşı, Güzel Köylü, Medcezir, Bana Artık Hicran De, Şeref Meselesi ve Ulan İstanbul'u izlemeyi düşünüyorum.
Kaçak'ın işi zor olacaktır bu sezon da.![]()
ben 2 tane seyrediyorum küçük ağa ve Arka sokaklarOkurken yuh dedim.Benim klasiktir 3 dizi. Geçen sezon 2 dizi izledim ama bu sezon 4 dizi olacak. .ss Ee araya Emanet'i de kat ne olacak sanki.
![]()