Kanal D Küçük Ağa - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Okurken yuh dedim. :F Benim klasiktir 3 dizi. Geçen sezon 2 dizi izledim ama bu sezon 4 dizi olacak. .ss Ee araya Emanet'i de kat ne olacak sanki. :F
FOX'tan pek dizi izleyesim gelmiyor nedense ya ama genel yorumlara bakarım dizi güzelse izleyebilirim. :A Hayat Yolunda'yı unutmuşum bak Nur'umuzun dizisi. :love1:

Güzel ve eğlenceli bir sezon açılışı oldu. Tabii sahnelerin Bodrum'da olması da bölümü eğlenceli kıldı. Ağa'm yine ortalığı fena karıştırdı. Uluslararası bir krize neden oldu helal olsun. :A

Mehmetcan'ın kardeşi Ece ne kadar tatlı öyle ya bu sezona damgasını vurur kesin küçük afacan. :D

Güzel ve eğlenceli bir sezon açılışı oldu. Tabii sahnelerin Bodrum'da olması da bölümü eğlenceli kıldı. Ağa'm yine ortalığı fena karıştırdı. Uluslararası bir krize neden oldu helal olsun. :A

Mehmetcan'ın kardeşi Ece ne kadar tatlı öyle ya bu sezona damgasını vurur kesin küçük afacan. :D
Küçük ağa o bölümüyle Arka sokakların tekrarı ceza aldı
9 eylül de böyle bir bölüm olması Ardından Arka sokakların tekrarı devam etse maden kazasındaki suçlular fıtratı sözüne gönderme kader sözünede cumada yeni bölümünde bonzai konusu

25.Bölüm Fragmanı

Annem internetten fragmanı izleyince aklıma sen geldin ben de paylaşayım dedim. :A @Bully