tmm
tmm
2 bölüm indirdim. Azcık ben de uyucam uykum gelirse sonra izlicem
İkiyi yarın izle2 bölüm indirdim. Azcık ben de uyucam uykum gelirse sonra izlicem
Dur seni oyalamim şimdiİkiyi yarın izle@Harunnn60 Bu gece biri izle
Forumdan çıkınca izleyecem aynı anda birşey anlamıyorum
Tamam işte saat 11'ken erkenden izleForumdan çıkınca izleyecem aynı anda birşey anlamıyorum
Tamam işte saat 11'ken erkenden izle3'e kadar lak lak ediyoruz
Birazdan izleyeceğimForumdan çıkınca izleyecem aynı anda birşey anlamıyorum
İlk bölüm 51 dakika.İlk 2 bölüm izlerim diyordum da uykum gelir. 2.yarın izlerim@Çiğdem @Forumdash
1.Bölümü izledimde kesmedi özledimdenmidir nedir uzun halde çabuk bitti yorumumu yapacamTamam işte saat 11'ken erkenden izle3'e kadar lak lak ediyoruz
1.Bölüm @Harunnn60S03B01
İlk bölümde destan yazılacak bişey yoktu. Sezon acılışı yaptılar yavaştan. Gayet güzeldi. Sıkmadı yada karakteri sevdiğim için sıkmadıBi sezon daha giderdi ama Daredevil'in efsane sezonundan sonra iptal kararı kılan Netflix elbettee Jessica kızımıza acımazdı
Trish'in yeni güçlerini görürsek harika olacak. Jessica'nın yeni bf'si bilemedim
İzlemişin1.Bölüm @Harunnn60
Vlla özlemişiz diziyi sıkmadan izledik hatta bu dizi boşlunda iyi geldi
Şu hamburgerci adam davide benziyor zihin okuyan adamaBence bu dizinin kötü adamı o çıkacak yanı tipi falan müsait inş Jesicaya bilerek yanasmıstır ben piskopatlık sezdim onda
Jessica yine içip içip şey ediyorBıçaklayan adam geldi neyseki benim adamımla şey edemediŞu sarısın ecünnüde kendini kahraman sanıyor hırsız maskesi takmışJessica şuna bir tane vursada uçsa gitse
Pancar motoru bacım1.Bölümü izledimde kesmedi özledimdenmidir nedir uzun halde çabuk bitti yorumumu yapacamBirazdan kaybolursam 1 bölüm daha bu gece izlemek istiyorum
Sende 2 den fazla bölüm izlemede yarın birlikte devam edelimPancar motoru bacım@Harunnn60
İzlemişinBi saate ne cabuk geçmiş😛
Bence de hamburgerci adam psikopat gibi. Jessicamı yine üzücekler. Heralde lezbiyen olur bu defa(4.sezon olursa)
Bi bölümü yarıma bölmüş. Diğer yarısını izlerim diyor 2 bölüm demiyorSende 2 den fazla bölüm izlemede yarın birlikte devam edelim@Harunnn60 da uykuya dalmazsa 2 bölüm izleyebilirim demiş
2.Bölümü izlemeye gidicem birazdan
Yeni bir oyuncu gelmezse ondan başka gözümün tuttuğu bir oyuncu olmadı inş harcamazlar adamı
Vlla hiç dikkat etmedim önemsiz velet gibi geldi banaŞu küçük çocuk 2.sezondaki babasına aşık oldugu çocuk mu? Onu cıkaramadım
Onla da iyi anlaşiyordu.Vlla hiç dikkat etmedim önemsiz velet gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?