Netflix Jessica Jones - 3. Sezon Yorumları

S03B01

İlk bölümde destan yazılacak bişey yoktu. Sezon acılışı yaptılar yavaştan. Gayet güzeldi. Sıkmadı yada karakteri sevdiğim için sıkmadı:X Bi sezon daha giderdi ama Daredevil'in efsane sezonundan sonra iptal kararı kılan Netflix elbettee Jessica kızımıza acımazdı:(

Trish'in yeni güçlerini görürsek harika olacak. Jessica'nın yeni bf'si bilemedim:T:
1.Bölüm @Harunnn60

Vlla özlemişiz diziyi sıkmadan izledik hatta bu dizi boşlunda iyi geldi :A
Şu hamburgerci adam davide benziyor zihin okuyan adama :A Bence bu dizinin kötü adamı o çıkacak yanı tipi falan müsait inş Jesicaya bilerek yanasmıstır ben piskopatlık sezdim onda :A

Jessica yine içip içip şey ediyor :F :F :F Bıçaklayan adam geldi neyseki benim adamımla şey edemedi :A Şu sarısın ecünnüde kendini kahraman sanıyor hırsız maskesi takmış :F Jessica şuna bir tane vursada uçsa gitse :A :A :A

1.Bölüm @Harunnn60

Vlla özlemişiz diziyi sıkmadan izledik hatta bu dizi boşlunda iyi geldi :A
Şu hamburgerci adam davide benziyor zihin okuyan adama :A Bence bu dizinin kötü adamı o çıkacak yanı tipi falan müsait inş Jesicaya bilerek yanasmıstır ben piskopatlık sezdim onda :A

Jessica yine içip içip şey ediyor :F :F :F Bıçaklayan adam geldi neyseki benim adamımla şey edemedi :A Şu sarısın ecünnüde kendini kahraman sanıyor hırsız maskesi takmış :F Jessica şuna bir tane vursada uçsa gitse :A :A :A
İzlemişin :Z Bi saate ne cabuk geçmiş😛
Bence de hamburgerci adam psikopat gibi. Jessicamı yine üzücekler. Heralde lezbiyen olur bu defa:A(4.sezon olursa)

İzlemişin :Z Bi saate ne cabuk geçmiş😛
Bence de hamburgerci adam psikopat gibi. Jessicamı yine üzücekler. Heralde lezbiyen olur bu defa:A(4.sezon olursa)
Yeni bir oyuncu gelmezse ondan başka gözümün tuttuğu bir oyuncu olmadı inş harcamazlar adamı :A :A :A

Sende 2 den fazla bölüm izlemede yarın birlikte devam edelim :A :A :A @Harunnn60 da uykuya dalmazsa 2 bölüm izleyebilirim demiş :F

2.Bölümü izlemeye gidicem birazdan :A
Bi bölümü yarıma bölmüş. Diğer yarısını izlerim diyor 2 bölüm demiyor:A Bilmiyorum uyurum dedim ama uyuyamadım:A 2.bölüm sıkıcı geçerse tek bölüm izleyebilirim:X

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem