tmm
tmm
Bende yatıyorum ozaman cicili bicili rüyalar küçük abi @Harunnn60 kızmadan yatalım
2 bölüm indirdim. Azcık ben de uyucam uykum gelirse sonra izlicemBirazdan 1.bölümü izlemeye gidecem @Forumdash bitirmediyse tabi diziyi @Harunnn60
İkiyi yarın izle @Harunnn60 Bu gece biri izle2 bölüm indirdim. Azcık ben de uyucam uykum gelirse sonra izlicem
Dur seni oyalamim şimdi @Harunnn60 nu bekliyorum ben şimdiİkiyi yarın izle @Harunnn60 Bu gece biri izle
Forumdan çıkınca izleyecem aynı anda birşey anlamıyorumDur seni oyalamim şimdi @Harunnn60 nu bekliyorum ben şimdi
Tamam işte saat 11'ken erkenden izle 3'e kadar lak lak ediyoruzForumdan çıkınca izleyecem aynı anda birşey anlamıyorum
Tamam işte saat 11'ken erkenden izle 3'e kadar lak lak ediyoruz
Birazdan izleyeceğimForumdan çıkınca izleyecem aynı anda birşey anlamıyorum
İlk bölüm 51 dakika. İlk 2 bölüm izlerim diyordum da uykum gelir. 2.yarın izlerim @Çiğdem @Forumdash
1.Bölümü izledimde kesmedi özledimdenmidir nedir uzun halde çabuk bitti yorumumu yapacam Birazdan kaybolursam 1 bölüm daha bu gece izlemek istiyorumTamam işte saat 11'ken erkenden izle 3'e kadar lak lak ediyoruz
1.Bölüm @Harunnn60S03B01
İlk bölümde destan yazılacak bişey yoktu. Sezon acılışı yaptılar yavaştan. Gayet güzeldi. Sıkmadı yada karakteri sevdiğim için sıkmadı Bi sezon daha giderdi ama Daredevil'in efsane sezonundan sonra iptal kararı kılan Netflix elbettee Jessica kızımıza acımazdı
Trish'in yeni güçlerini görürsek harika olacak. Jessica'nın yeni bf'si bilemedim
İzlemişin Bi saate ne cabuk geçmiş😛1.Bölüm @Harunnn60
Vlla özlemişiz diziyi sıkmadan izledik hatta bu dizi boşlunda iyi geldi
Şu hamburgerci adam davide benziyor zihin okuyan adama Bence bu dizinin kötü adamı o çıkacak yanı tipi falan müsait inş Jesicaya bilerek yanasmıstır ben piskopatlık sezdim onda
Jessica yine içip içip şey ediyor Bıçaklayan adam geldi neyseki benim adamımla şey edemedi Şu sarısın ecünnüde kendini kahraman sanıyor hırsız maskesi takmış Jessica şuna bir tane vursada uçsa gitse
Pancar motoru bacım @Harunnn601.Bölümü izledimde kesmedi özledimdenmidir nedir uzun halde çabuk bitti yorumumu yapacam Birazdan kaybolursam 1 bölüm daha bu gece izlemek istiyorum
Sende 2 den fazla bölüm izlemede yarın birlikte devam edelim @Harunnn60 da uykuya dalmazsa 2 bölüm izleyebilirim demişPancar motoru bacım @Harunnn60
İzlemişin Bi saate ne cabuk geçmiş😛
Bence de hamburgerci adam psikopat gibi. Jessicamı yine üzücekler. Heralde lezbiyen olur bu defa(4.sezon olursa)
Bi bölümü yarıma bölmüş. Diğer yarısını izlerim diyor 2 bölüm demiyor Bilmiyorum uyurum dedim ama uyuyamadım 2.bölüm sıkıcı geçerse tek bölüm izleyebilirimSende 2 den fazla bölüm izlemede yarın birlikte devam edelim @Harunnn60 da uykuya dalmazsa 2 bölüm izleyebilirim demiş
2.Bölümü izlemeye gidicem birazdan
Yeni bir oyuncu gelmezse ondan başka gözümün tuttuğu bir oyuncu olmadı inş harcamazlar adamı
Vlla hiç dikkat etmedim önemsiz velet gibi geldi banaŞu küçük çocuk 2.sezondaki babasına aşık oldugu çocuk mu? Onu cıkaramadım
Onla da iyi anlaşiyordu.Vlla hiç dikkat etmedim önemsiz velet gibi geldi bana