Ohaaa 😱😱😱 @destere de 5 civardır biz yine @Harunnn60 ile takılıcaz bu gidişle size yetişilmiyorŞuan 5'i izliyorum13 bölüm olmasaydı şimdi iki bölümü yorumlamaya gelecektim
Ohaaa 😱😱😱 @destere de 5 civardır biz yine @Harunnn60 ile takılıcaz bu gidişle size yetişilmiyorŞuan 5'i izliyorum13 bölüm olmasaydı şimdi iki bölümü yorumlamaya gelecektim
Dün derdimi anlatmiştim. Fırsatım varken cıkarayım aradan dedim. Ama yarından sonra 2 bölüm izlicem
3.Bölümü yorumla hele bir 4 -5 i ayrıca yorumlarsınDün derdimi anlatmiştim. Fırsatım varken cıkarayım aradan dedim. Ama yarından sonra 2 bölüm izlicem
Toplu bölüm yorumlamayı bir öğretemedik sizeS02 B03-04-05
Karşimizda sadece kısaltma bi isim olunca dizinin keyfi çıkmıyor. Bir varlık koyun ortaya da dizinin tadı olsunDizi bana göre sönük geçiyor @Çiğdem- @destere @Harunnn60
Bölüm bölüm yorumlayacak bişey yok bence.
Trish'in zırvalıkları, arka sokaklarda yaşayan insanların süper güçleri ve eski doktorlar derken pek keyif vermiyor. Kilgrave'yi mumla arıyorum. 2.sezonun 3.sezona geçişi olarak göruyorum umudum yok bu sezondan malasef. Umarım karşimiza birinsan, bir varlık dikerler...
13 bölümlük takıntımı atlattığıma göre 2şer bölüm izlerim artık. İnş güzel bölümler olur
Vallaha yorum yaptıracak bölümler değildiToplu bölüm yorumlamayı bir öğretemedik size
Sen 3 bölümden bahsedecek bir şey bulamamıssın tek bölümden ben napayım ayollVallaha yorum yaptıracak bölümler değildiBen de bliyorum bölümbölüm yorumlamayı ama peşpeşe izleyince neyine yorum yapayım dedimMesela sen üçüncü bölümde pek bişeyden bahsedememişsinBide peşpeşe 4 ve 5i izleyseydin
Sen de izle senin üç bölüm yorumunu toplucam bakalım ne kadar yorumlayabilmişsinSen 3 bölümden bahsedecek bir şey bulamamıssın tek bölümden ben napayım ayoll
Aaa vlla yorum edecek bir şey aklıma gelmiyor 1-2 kelime oda metin belgesine kayt ediyorum yoksa 1 gün sonra oda aklımdan çıkıyorSen de izle senin üç bölüm yorumunu toplucam bakalım ne kadar yorumlayabilmişsin
Bizde sorun yok bacım, dizide sorun varAaa vlla yorum edecek bir şey aklıma gelmiyor 1-2 kelime oda metin belgesine kayt ediyorum yoksa 1 gün sonra oda aklımdan çıkıyor
@MasacRE- @destere İp gibi yazıyorlar uzun uzun ona hayret ediyorumNasılsa okumazlar diye ilk okul anılarınımı araya şıkıştırıyorlar bir dahakına dikkat edecem@Harunnn60
Aaa belki o et suratlı adammıdır nedir o çıkar meydana bakalım ama dizi bitecekBizde sorun yok bacım, dizide sorun varİlk 2 bölüme de 7 vermişimDüşman yok ortalıkta
Spoi verirdim ama neyseAaa belki o et suratlı adammıdır nedir o çıkar meydana bakalım ama dizi bitecek
Allah korusun beSpoi verirdim ama neyseBakıcaz artık. Tek umudum DaredevilKeşke Jessica ve Daredevil sevgili olsalarOrtak dizide izlesek@destere @Harunnn60
Zenci sana yakışırAllah korusun beBu kadına yakışan Zenci Herif
Jessicada beyaz hem Zenci Herif dısındakıler kendisine yetmiyorZenci sana yakışırSen beyaz o çikolataVanilyalı-Çikolatalı dondurma gibiolursunuz
Bilmiyorum. Algıcı başı @xemrexxx beni de algısı etkisi altına almiştir. Senin de Jessicadan farkın yokJessicada beyaz hem Zenci Herif dısındakıler kendisine yetmiyor
Oklavam ile ona bir vursam uçar gider benceBilmiyorum. Algıcı başı @xemrexxx beni de algısı etkisi altına almiştir. Senin de Jessicadan farkın yokTek farkınız senin süper gücün oklava mesela
Neyin eksik zatenOklavam ile ona bir vursam uçar gider bence
Sen de izle senin üç bölüm yorumunu toplucam bakalım ne kadar yorumlayabilmişsin
Twd'de bugün çıkan bölümle birlikte üç bölümün oldu, üçüne topluca detaylı bir yorum bekliyorum senden ÇiğdemAaa vlla yorum edecek bir şey aklıma gelmiyor 1-2 kelime oda metin belgesine kayt ediyorum yoksa 1 gün sonra oda aklımdan çıkıyor
@MasacRE- @destere İp gibi yazıyorlar uzun uzun ona hayret ediyorumNasılsa okumazlar diye ilk okul anılarınımı araya şıkıştırıyorlar bir dahakına dikkat edecem@Harunnn60
Twd'de bugün çıkan bölümle birlikte üç bölümün oldu, üçüne topluca detaylı bir yorum bekliyorum senden Çiğdem
Aaa onu izleyemedim halaNeyin eksik zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?