Bugün tek bölüm izleyebildim 7.Bölüme bakamadımYa bunlara bakmasana sen. Canın nasıl istiyorsa öyle izle Onlar yine her zamanki gibi yarı yolda bırakmışlar biiz.
Sen kaçtasın az hızlan
Bugün tek bölüm izleyebildim 7.Bölüme bakamadımYa bunlara bakmasana sen. Canın nasıl istiyorsa öyle izle Onlar yine her zamanki gibi yarı yolda bırakmışlar biiz.
8-9 izlicemŞimdi kaçıncı bölüm gelecek sen de hemen 10 a yaklaştınız ayoll bu pancar motorlarıyla dizi izlenmiyor @Harunnn60
Biz mi yarı yolda bıraktık😱 Diziyi izleme takviminin tümayrıntısını @Çiğdem- e anlattım. Zaten normalde 2 bölümizlicez ama sen 2 günde 1 bölüm izliyorsun Kızı yoldan cevirmeYa bunlara bakmasana sen. Canın nasıl istiyorsa öyle izle Onlar yine her zamanki gibi yarı yolda bırakmışlar biiz.
Legion başlayacak haberin olsun Luci ve Gotham ara vermediler hem Bu hafta bitirelim JessicayıBugün tek bölüm izleyebildim 7.Bölüme bakamadım
Sen kaçtasın az hızlan
Aaa 6.Bölümü bugün izleyebildim yorumladım ama 7 e bakacak vakit bulamadım onuda sen övmüştün merak ettim ama yarına artık yada yatmadan gecede bakabilirim belki8-9 izlicem
Biz mi yarı yolda bıraktık😱 Diziyi izleme takviminin tümayrıntısını @Çiğdem- e anlattım. Zaten normalde 2 bölümizlicez ama sen 2 günde 1 bölüm izliyorsun Kızı yoldan cevirme
7.Bölüme bakamadım için ayrılıcaklar malesef Ama hala toplu yorumu öğrenemedin Faruk beyS02 B08-09
Güzel bölümlerdi. Tek tek yorumlanacak bölümler değiil bu bölümler. Peşpeşe izlenmeli benden söylemesi Ona göre ayarlayaın kendizi @Çiğdem- @destere @Harunnn60
Jessica annesinin maceralarını izledik bu 2 bölümde. Jessica önce annesini ihbar edip odada hapsoldular ama Jessicanın gönlü razı olmadı sonra kaçtılar.
Jessica annesini sevdi. Koreli dedektif anneyi vurmaya kalktı ama Jessicam siper oldu anneye
Sonraki bölümde annesi ağzını büzerek sinirlendi Ve bi hışımla karşibinadan kursun sıkan koreliyi tuttugu gibi duvardan duvara savurdu Jessicayla iğneyle geldi o an ama annesine değil adama batırdı. 2 kere annesini bayıltmadı. Aslında annesini sevgisiyle iyileştirebilirdi Polise ihbar etmeye gerek yoktu yaa
Lesbiyen avukat teyze önce kızı elledi sonra öptüsonra kendini iyileştirecek adamla buluştu vekendini iyileştirdi ağladı. Trishi konuşmaya gerek yok Allah'ın keşi
Duygusal ve macaraperest 2 bölümdü. Yineliyorum 2 bölümü peşpeşe izleyin
Ama o iki bölüm birbirinin ayrılmaz bir parçası Yoksa bu isyanına dün karşilik verdim ve ayrıkyorum yaptım7.Bölüme bakamadım için ayrılıcaklar malesef Ama hala toplu yorumu öğrenemedin Faruk bey
Kenanı izlerken aradan çıkartırdım ama bu akşam netim müsait değildi işte Eşkiya işgal ettiAma o iki bölüm birbirinin ayrılmaz bir parçası Yoksa bu isyanına dün karşilik verdim ve ayrıkyorum yaptım
Cebinden izleseydinKenanı izlerken aradan çıkartırdım ama bu akşam netim müsait değildi işte Eşkiya işgal etti
Aaaa hangi birine yetecem 3 ayrı televizyon leptop telefonCebinden izleseydin
Laptopun önune yasla telefonu Laptobu da tvnin karşisina koyAaaa hangi birine yetecem 3 ayrı televizyon leptop telefon
Aaa Annem zaten gıcık kaptı kulağında kulaklık televizyonu izlemiceksen kalk git diyeLaptopun önune yasla telefonu Laptobu da tvnin karşisina koy
Ahahaha terliği yapiştirsaydı keşke : @eskici biz bu vaziyetlere düşmeyelim. Netten sakin sakin izleyelimAaa Annem zaten gıcık kaptı kulağında kulaklık televizyonu izlemiceksen kalk git diye
Hahah Aaa televizyona odaklanıcakmısım leptoptada dizi izliyorum diyorum anlamıyorAhahaha terliği yapiştirsaydı keşke : @eskici biz bu vaziyetlere düşmeyelim. Netten sakin sakin izleyelim
bana cicili bicili geceler dilememişsin kınıyorum seniHahah Aaa televizyona odaklanıcakmısım leptoptada dizi izliyorum diyorum anlamıyor
Ben kaçayım sohbetinize doyum olmaz @eskici @Forumdash cicili bicili rüyalar sizlere
Hahah Aaa sen yoktun ki ortalıkta Ama Doğum günü konun var senin debana cicili bicili geceler dilememişsin kınıyorum seni
8 ile 9. bölümleri yine bitişik yazmışsın @Forumdash oysa hogatha kırk kez tembihledi ayrı yazacaktık o yüzden dokuzu izlemeden yorumunu açmıyorum
2x7. Bölüm
geçmişi anlatan sahneleri pek sevmem bu bölüm hep geçmişte olanlarla geçti ama yinede ayrıntıları anlamamıza yardımcı olduğu için iyi bir bölümdü diyebiliriz
hormonlu teyze zamanında jess i bayağı takip etmiş hatta işe yaramaz sümsük sevgilisi stirlingin kafasını duvara vurarak patlatmış takdir ettim hormonlu teyzeyi
trish in durumları daha içler acısıydı? uyuşturucu için ayağa düşmüştü kadın yazık etmiş kendine
2x8. Bölüm
sonuçta herkesin az bişeyde olsa mutluluğu yakaladığı güzel bir bölümdü
jess annesine kıyamadı korumaya aldı gibi hormonlu teyzenin öfke kontrolü başarılı olsa işler tıkırında gidecek gibi son sahnedeki kurşunlama olayı işleri bozdu gibi şimdi hormonlu teyzeyi zaptetmek bayağı güçleşecek
malcolm trish e fısfısı bıraktıracaktı güya kendisi fısfıs müptelası olacak ilacı içer içmez bir koşuşu var tutana aşkolsun
lezosfer jeride kaşla göz arasında hemşireyi götürdü gibi
Netten izlemek en iyisi zaten bulabilirsek tabiAhahaha terliği yapiştirsaydı keşke : @eskici biz bu vaziyetlere düşmeyelim. Netten sakin sakin izleyelim
Evet yarın gece Jessicayı bitircem inş. Cuma gecesi izlerim ancak Sen de kendini ayarla da birlikte izleyekNetten izlemek en iyisi zaten bulabilirsek tabi